Mondanátok olyan tömegnövelőket, ami alacsony fehérje tartalmú viszont minőségi a szénhidrát része (nem tiszta cukor)?
mért nem veszel szénhidrátot?
egyébként ha nem edzés után akarod inni itt van ez , lassan felszivodó szénhidrát
Tömegnövelő? Tönkre akarod tenni magad?
Ne tömegnövelőzzél, inkább eddz többet és jobban.
Mesterséges_zoli
fejtsd már ki hogy miért tenné tönkre magát ha tömegnövelőt inna,nem értek hozzá érdekelne mert én is tervezem hogy veszek majd.
szóval mi vele a gáz ír már le.köszi
nézd ezt meg , kedves zoli
http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY
utána fogd be a pofád , és menj aludni
A táplálékkiegészítőkkel meg a fehérjével semmi baj nincs, a tömegnövelő viszont egy szintetikus szar. Egy ideig vidáman megvagy vele, aztán a szervezeted elkezd leállni bizonyos anyagok termelésével, felvizesedsz meg bezsírosodsz, aztán leeresztesz mint egy lufi, ha kihagysz pár alkalmat.
Kedves n.a!
Húzzál máshova trollkodni, tápszeres agyú kreténke. Ostoba.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jó igazad van , de én azt is hallotam , hogy az ember jobb lábujja , le esik ,(igen szó szerint ) , ez vajon igaz e , vagy nem? és csak a jobb? a bal ott marad? mert ebben az esetben meggondolandó
A neved szintetikus Zolikám Drága, nem a tömegnövelő.
Többieknek köszönöm szépen!
Szerintetek amit az első hozzászóló linkelt, Super Carb Slow alkalmas lenne napi 100-120g ch fedezésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!