Vannak olyan tömegnövelők melyekben alacsony a
szénhidrát tartalom? Vagy eggyátalán nincs?
Hát igen ez elég hülye kérdés, mert szénhidrát tartalom nélkül hogy szeretnél tömeget növelni? Esetleg vegyél sima fehérjét, mint az Anabolic Whey, abban 10% a szénhidrát (kb. 8% lehet a cukor), mert egy tömegnövelő turmixban (pl. MyoMax) 44% a szénhidrát, így azzal bajos diétázni!
2009. jún. 24. 11:39
2/10 A kérdező kommentje:
Kössz a MyoMax-ot ismerem, de nekem az a 44%is magas, de viszont a fehérjének utána nézek kössz.
3/10 anonim válasza:
Rengeteg termék gyárt csupa fehérjetartalmú szereket, de azt nem kezdőknek csinálják... van mindenből 100%-os mindenből, de ha most kezdted el akkor szólj az eladónak, hidd el olyat ad majd neked amire szükséged van... A kezdőknek általában olyat ajánlanak amiben minden van szénhidrát is, fehérje is, plusz vitaminok és ásványi anyagok...
2009. jún. 24. 12:13
4/10 A kérdező kommentje:
Igen zeket a töm.növ.et most akarom elkezdeni, De előtte is próbáltam úgy alakítani az étrendemet (gyúrás mellett) hogy inkább fehérjébe gazdag ennivalókat tartalmazzon.
Szénhidrátot ne hanyagold el... én is félve építettem be az étrendembe, de a növéshez kell.
Én általában magam rakom össze a turmixot edzés utánra, fehérje + szőlő cukor
de ami szerintem jó ár/érték arányú tömegnövelő az a
Biotech Super Gainer 4200
bár fehérje tartalma 27% szénhidrát 62%, de eléggé komplex
tartalmaz BCAA,Glutamin,Kreatin...edzés után előtt a nagyon jó!
2009. jún. 24. 12:54
6/10 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nekem egézségi okok miatt kell hanyagolnom a szénhidrátot, ezért érdeklődtem.
értem... és mondjuk lassabban felszívódó szénhidrát ?
pl zabpelyhet ledarálsz és azt rakod a fehérjéhez?
(bár meginni nekem nehezen szokott menni, olyan mint ha homokot innál :D )
2009. jún. 24. 13:40
Vannak csak fehérjeporok amiben szinte nincs is szénhidrát . Például a Hervisben láttam valamelyik nap ilyet . Nézd meg nyugodtan . De az Intersportban is láttam .
2009. jún. 24. 17:00
9/10 A kérdező kommentje:
Ok, kösz. Majd benézek a hervisbe is.
De előtte megkérdezem a dokimat hogy ezeket a 100%os fehérjét fogyaszthatom-e
azért tömegnövelő a tömegnövelő mert sok benne a ch.
ha nem felel meg, akkor vegyél sima fehérjét.
2009. jún. 27. 01:31
Kapcsolódó kérdések: