Mondanátok olyan tömegnövelőket, ami alacsony fehérje tartalmú viszont minőségi a szénhidrát része (nem tiszta cukor)?
fogyatékos b*zi , a tömegnövelő MI HA NEM TÁPKIEG???????
tessék az össze tevő b*zikám
brutal ganer
szénhidrát , kreatin , fehérje , vitaminok ,aminosavak , no fokozó
Aha. Magyarul én eddig rosszul tudtam hogy a tömegnövelő az fehérje+szénhidrát keverék, néhány termék esetében pár extrával (kreatinnal, hozzáadott aminosavakkal stb.) kiegészítve...
Na, fölöslegesen koptatod a billentyűdet azért hogy ilyen butaságokat ide leírj! Jóéjt:)
Kérdező: az jó lesz.
Zoli: te kevered a szteroiddal szerintem. A tömegnövelő az csak protein + szénhidrát, sima kaja.
igazad van tesó , abba is hagyom , a végén még leszárad a farkam ,
most komolyra forditva
mért vagy ilyen buta? ha valamihez nem értesz , miért okoskodsz? tudod mi a tömegnövelő?? szénhidrát + fehérje , érted? tejsavó fehérje + szőlő cukor
de igen , pont attól lesz tömegnövelő
biztos vagy te abban a minimális mennyiségben?
a zöld jumbo esetén egy 220gos adagban 150g szénhidrát van , és 50g fehérje , ami azért szerintem , nem mondható minimálisnak
kérdező,azt lenen jó tudni arról amit n.a. linkelt hogy mennyi benne a fruktóz,minden jó benne csak a fruktóz nem kéne.
fruktózra semmi szüksége egy testépítőnek.
szintetikus zoli
jó baromságokat beszélsz itt össze,szerintem azt sem tudod mik az össze tevői egy tömegnövelőnek.
annyi az eltérés a tömegnövelő és a protein közt hogy a tömegnövelő tartalmaz szénhidrátokat is.
nézük csak:
dextróz:más néven szőlőcukor,na ez aztán marha szintetikus és káros
maltodextrin:keményítőből kivont gyorsan szívódó ch,rendkívül szintetikus már már majdhogy nem radio aktív is
vitargo:árpa keményítőből kivont ch
fruktóz: más néven gyümölcs cukor
palatinose:olyan cukor fajta ami lassan szívódik és teljes mértékben megemésztődik,rendkívül jó lassú ch forrás,kevés tömegnövelőben van de a drágábbakban elő fordul
ezek mind olyan szintetikusak hogy az csak na,már már világítanak a sötétben.
olvass még egy kicsit a témában zoli aztán máskor ne írj ilyen baromságokat ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!