Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyit lehetne max edzenem?

Mennyit lehetne max edzenem?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok

tudom hogy ha sokat edzek akkor a csontjaim nem fognak fejlődni

de egy kicsit azért akarok izmosodni

szerintetek mennyit lehetne súlyzóznom?

heti 1szer v.2szer, hány sorozatot csináljak?

karizomra csinálom meg mellizomra

van fekvenyomó padunk is meg bicepszes is van minden súly

csak edzenem kéne:D

2011. okt. 21. 19:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
szerintem 13 évesen nem kéne edzőterembe járnod ... ráérsz 3év múlva is. de válaszolva a kérdésedre, szerintem sokkal jobb ha úszni / vízilabdázni jársz, mert akkor izmos és feszes lesz a felsőtested és még élvezhető is. hidd el sokkal jobban fogsz kinézni ;)
2011. okt. 21. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
kedves Mr. Lakatos....
2011. okt. 21. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Mr? dehogy.. Mrs!! :D
2011. okt. 21. 20:22
 4/11 dirtboy ***** válasza:
100%

egyet értek az elsővel,korai lenne elkezdeni edzeni.

még nem leszel legalább 15-16 éves addig próbálj ki más sportot pl.amit írtak az úszást,kiváló alapot ad a későbbi kondizáshoz.

ne aggódj ha később kezded akkor sem maradsz le semmiről.

2011. okt. 21. 20:27
 5/11 lee12 ***** válasza:
birkózástól is bivaly erős leszel
2011. okt. 21. 23:52
 6/11 A kérdező kommentje:

nem járnék kondi terembe

mert van itthon minden:D

2011. okt. 22. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy csak mell-re és karra edzenél alaposan elrontanád a kinézetedet akkor aztmondom inkább ne is edz. Meg ne csak felsőtestet hanem alsót is még ha keveset is de később ez nagy gondot okozhat ha most elkezded mert gondolj bele, hogy lesz egy "nagy" melled meg karod a többi meg alig fejlődik melette csak azt a mellékterhelést kapja amit a mell és kar edzésénél kap és így ronda lesz és nem vonzó.. Kezdetben amúgy is teljes testes edzéssel kell kezdeni, hogy hozzászokjon a tested az izületeid izmaid felkészülhessenek a későbbi nagyobb terhelésre de én is azt javaslom, hogy várj még minimum 1 évet ezzel és addig járj úszni vagy heti max 1x edzél de akkor mindent és ne túl nagy súllyal. És egyél nagyon sok zöldséget.
2011. okt. 22. 10:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd a Vörös Zolit, ő is 13 évesen kezdett el edzeni. Ha nem tudod ki az, keress rá.
2011. okt. 22. 10:12
 9/11 anonim válasza:

17 éves kor előtt ne kezdj el edzeni.

1. nincs meg a megfelelő hormonszinted az eredményes edzéshez

2. még fejlődnek a csontjaid, nem zárult le a növekedésük

aki mást mondd, és arra biztat, hogy eddz, az egy idióta, és semmi rálátása nincs erre a sportra

2011. okt. 22. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
"hivatalosan" vagy nem, tökmind1 de 14 éve kortól ellehet kezdeni de te gondolom úgy gondolod, hogy kapásból 100kg-ot vesz a mellére és nyomogat vele stb...
2011. okt. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!