Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Már semmit nem értek, most...

Már semmit nem értek, most akkor hogyan is kéne edzenem?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől, mert "google a barátom"-on nem tudok kiigazodni, hol ezt írják hol azt...teljes képzavar. A helyzet az, hogy jelenleg diétázom, emellé szeretnék edzést beiktatni, de fogalmam sincs, hogy mit hogyan miből mennyit stb. (személyi edzőre és hasonlókra pedig nincs kes) 172 cm vagyok, 58 kg. Szeretnék fogyni és formásodni. A felkaromon van ez a tipikus "integetőháj", a derekam viszonylag rendben van, a csípőmön van megintcsak felesleg, a hasamon, valamint még a fenekem az amivel nem vagyok megelégedve. Ott lapos vagyok és egy picit narancsbőrös is, szeretném ha nagyobb, kerekebb lenne és persze ha eltűnnének a gödröcskék... De nem tudom, hogy mi lenne jó, kis súly nagy ismétlésszám, nagy súly kis ismétlésszám, van pl. aerobic dvd-m, elég ha arra edzek? vagy akár futni is elmehetek...csak nem szeretnék össze-vissza csinálni mindent. A lényeg, hogy nyilván szeretném elégetni az összes zsírfeleslegemet és szép kis formás kemény popsit is szeretnék:) Nagyon szépen megköszönöm annak aki normálisan érthetően elmagyaráz mindent és tanácsot ad:)
2011. jún. 13. 11:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Na, most olvasom, hogy mozgás közben a pulzusnak 120 körül kell lennie (azt hiszem...) akkor most vegyek pulzusmérőt???:O Vagy azt tudom máshogyan mérni? Mármint magamtól...
2011. jún. 13. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
a kis súly, sok ismétlés az baromság. nincs külön edzésterv fogyásra és izomtömeg növelésre. ha fogyni szeretnél akkor diéta + súlyzós edzés + aerob edzés. Nem tudni hogy te most mit értesz diéta alatt de [link] ezt nem árt elolvasni. helyi zsírégetés nem létezik, tehát maradni kell a diéta+súlyzós edzés+aerob edzés mellett. a fenék formáláshoz nem értek :D van gép amivel lehet a farizmot erősíteni meg gyakorlatok is vannak amik igénybe veszik pl guggolás
2011. jún. 13. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Zsírégetéshez intervallumos futás a leghatékonyabb, de rendesen kell csinálni nem csak kocogni a futás fázis alatt, hanem telje erőbedobással csinálni a pihenő szakasz alatt meg rendesen kifújni magad.
2011. jún. 13. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Tapintsd ki a nyaki ütőered (a gégéd és a mellette levő vastagabb izom közötti gödörben lesz), másodpercmutatós órán nézd a másodpercet és számold a pulzust.

Később elég 15 másodpercig számolni, aztán felszorozni néggyel.

2011. jún. 13. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez neked megy futás közben is?
2011. jún. 13. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
ez mindenkinek megy futás közben :D amugy megállsz arra a kis időre
2011. jún. 13. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!