2 éve Kondizom és nagyon hajlok a stanozolol, vagy danabolra, nem fejlődök már kb fél éve semmit pedig rendszeresen járok és egyre fogy a kedvem hozzá, mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és igen hízékony hogyha ez fontos... kíváncsi vagyok a pozitív és káros hatásaira.2011. nov. 7. 21:05
1/12 dirtboy válasza:
szóval azt hiszed hogy te 2év alatt 18éves már a genetikád határát elérted?
TÉVEDSZ
mikor akarsz egyébként testépítő versenyen részt venni?
2/12 walholl válasza:
2 év kondi után kizárt hogy megrekedtél. Valamit nagyon rosszul csinálsz. Vagy az edzés, vagy a kaja, vagy már azzal indítottál hogy kreatinkúra meg a t.kömtudja mi még.
Legrosszabb esetben is arról lehet szó, hogy már nem fejlődsz olyan gyorsan mint az elején. De stagnálás kizárva. Felejtsd el a koxot, ha nem akarod szétbarmolni magad már 18 évesen.
3/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre az a célom hogy "nagy" legyek, és jó alakot akarok, (195cm és 90-95 kiló vagyok) de versenyre is minél hamarabb szeretnék bár attól még nagyon messze állok:S azért gondolkodok az ilyen cuccokba, és tényleg ilyen 1-1.5 évig láttam a fejlődést meg éreztem, de így fél éve már szinte semmi.
2011. nov. 7. 21:12
4/12 dirtboy válasza:
emelj a kaja menyiségén,esetleg minőségén is változtathatsz.
edzésed remélem változik időnként.
5/12 anonim válasza:
hajlasz felé? péló is hajlana csak nem fölfele, hanem lefele
7/12 A kérdező kommentje:
:D oké köszönöm szépen! próbálom akkor motiválni magam valahogy
2011. nov. 7. 21:33
8/12 anonim válasza:
m86
kezdheted egy normális étrenddel. sok sikert!
9/12 walholl válasza:
Ha másfél évig nőttél azért, akkor a kajád rendben volt (többé-kevésbé). Hangsúly a volt-on. Igazíts rajta.
10/12 anonim válasza:
megrekedhet, de a fejlődés elindításához elég egy átvariált edzésterv is, nem kell rögtön a szarokhoz nyúlni. vagy a MR Olympiára készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!