Ha az ember serdülőkorban elkezd rendszeresen sportolni, tud alakítani az alkatán?
Lehetséges. De általában azokon látszik meg, akik a mozgás öröméért csinálják, nem pedig az alakjukért. az valahogy gyengébb motiváció.
Amúgy meg örülj, hogy nem hintaszék formájú, vagy tricikli alkatú vagy... :D
Első, Anyukád milyen alkatú? Ha ő is homokóra, lehetséges, hogy rá hasonlítasz. Egyébként, ha ilyen alakod van, szerintem tök mindegy, ha van rajtad egy kis plusz, akkor is csinos lehetsz. (Nem így az alma alkattal, ami felesleg nélkül sem valami tetszetős..)
Köszi, második!:) Valóban lehet a jó oldalát nézni.:)
Az a röhej, hogy 18 éves korom óta rendszeresen mozgok, mert nagyon szeretem. (szóval nem a külsőségek motiválnak, arról már lemondtam, hogy én valaha topmodell leszek..) Viszont eltűnődtem rajta, hogy lehetett-e volna valamivel szerencsésebb alkatom, ha időben kezdem.
"Az a röhej, hogy 18 éves korom óta rendszeresen mozgok, mert nagyon szeretem. (szóval nem a külsőségek motiválnak, arról már lemondtam, hogy én valaha topmodell leszek..) Viszont eltűnődtem rajta, hogy lehetett-e volna valamivel szerencsésebb alkatom, ha időben kezdem."
ne legyél maximalista, nem kell topmodell alkatnak lenni ahhoz, hogy a férfiak megforduljanak utánad. azzal, hogy mozogsz, már többet teszel a testedért, mint a mai nők 90%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!