Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 éve Kondizom és nagyon...

2 éve Kondizom és nagyon hajlok a stanozolol, vagy danabolra, nem fejlődök már kb fél éve semmit pedig rendszeresen járok és egyre fogy a kedvem hozzá, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és igen hízékony hogyha ez fontos... kíváncsi vagyok a pozitív és káros hatásaira.
2011. nov. 7. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mivel normális étrendről szó nincs ezért gyanítom hogy vége a "kezdő effektusnak" amikor fejlődni lehet az edzéstől meg a paprikás krumplitól is ha nem vagy kákabélű, szerintem ideje lenne egy 2g /tskg kénti fehérje + 5 g tskg/ szénhidrát + sok zöldség és + olajos magvak...amúgy meg stanazolt elárulom hogy csak! kamut lehet kapni kivéve gyógyszertárat de ott meg kizárt h kiadják, danabolt meg ha rosszul szeded vége a vesédnek, különben meg 2 év után milyen nagy csodát vársz? Én lassan 7 éve foglalkozom ezzel ebből kbb 2 éve van normálisan megszerkesztve az étrendem előtte olyan félig meddig jó volt és többet fejlődtem mint 5 év alatt...ezen kéne elgondolkodni
2012. jan. 31. 15:25
 12/12 balazs00xx ***** válasza:

Nézz izomtömegnövelő PACKOKAT

pl:

[link]

vagy esetleg tolj egy Kreatin kúrát Pl: Creabomb

mellé rengeteg fehérje és multivmitamin nekem nagyot dobott:)

2012. márc. 16. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!