Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy küzdősportot űző lány mit...

Egy küzdősportot űző lány mit szólna hozzá, ha felajánlanám neki, hogy rajtam edzhet?

Figyelt kérdés

Mármint én nem ütök vissza, de rajtam gyakorolhatja az ütéseket, fogásokat, mint gyakorló partneren. Vagyis én játszanám el a rossz fiút, akit mindig legyőzhet :D

Oké, talán kiröhögne.

De aztán vajon elfogadná az ajánlatot?

2021. nov. 6. 02:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
Viccből, játékból tettek már pár ilyent velem lányok. Nem mind kifejezetetten küzdősportos, csak elég keménykötésű, és megtetszett nekik a móka. De hogy ez komoly "gyakorlás" lehetne egy edzésen, azt kevéssé hiszem.
2024. júl. 6. 07:57
 72/77 anonim ***** válasza:
32%

2021 óta állandó jelleggel ki van emelve ez a barom trollkérdés.

Azóta is ennyire unatkozol, csigó?

szept. 1. 07:34
 73/77 anonim ***** válasza:
52%
Annak is megvan a maga diszkrét ironikus bája, ha valaki továbbgörgetés helyett kifejezetten azokat a barom trollkérdéseket nyitogatja meg, amik állítólag nem is érdeklik, csak hogy beírkáljon, és felkérdezze a kérdezőt, hogy ennyire unatkozik-e. :)))))))))))))))))
szept. 1. 22:23
 74/77 anonim ***** válasza:
8%

73# te is tudod hogy ez olyan kérdés,amire a kérdésfeltevő maxturbál.Ha összejönne a dolog ,arra is.

Reméljük hogy egy apuka úgy elveri hogy a szart kieszi maga alól marokkal

szept. 3. 15:58
 75/77 A kérdező kommentje:

74.: És te mire maxturbálsz? Arra, hogy széttrollkodod más kérdéseit? Nem mindegy neked, hogy milyen kérdést írok ki? Írj ki te is egy párat, ha ennyire irigyled. Mi frusztrál ennnyire, hogy látatlanul, ismeretlenül megátkozol, meg hogy apámat emlegeted? Olyan szegény vagy, nincs egy saját életed, hogy másokéval foglalkozol? És még én unatkozok?

És mi a fax az a "csigó"??? Hombre, non parlo gengszterszleng.

szept. 9. 23:27
 76/77 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyent. Edzésekre csak azért ment el a csávó a barátnőjével, hogy a barátnője rajta gyakorolhasson. Szemmel láthatóan élvezték mind a ketten.
szept. 15. 19:48
 77/77 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra is bízom benne hogy valamelyik lany apja úgy felveri az álladat hogya a széklet és a vizelet egyszerre távozik belőled te semmirekellő rákosfogú
szept. 19. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!