Egy küzdősportot űző lány mit szólna hozzá, ha felajánlanám neki, hogy rajtam edzhet?
Mármint én nem ütök vissza, de rajtam gyakorolhatja az ütéseket, fogásokat, mint gyakorló partneren. Vagyis én játszanám el a rossz fiút, akit mindig legyőzhet :D
Oké, talán kiröhögne.
De aztán vajon elfogadná az ajánlatot?
"Nem reggelized túl magad"
Ezt miért ismételgeted annyit?
Gyakran szoktál végtelenül értelmetlen dolgokat ismételgetni?
Érdekes szokásaid vannak.....
Igen van egy pár köszi,hogy észrevetted.
Amugy vereted már magad csajokkal?
Az a gond, ha nem ismered az adott küzdősport mozgás kultúráját, hogyan kerülj le a földre biztonságosan, hogyan gurulj, hogyan tompítsd az esést, lekopogás reflexét a vinnyogás helyett, akkor nincs miről beszélni. Az edzés a közös fejlődésről szól, nem a verésről.
Én például ha valakit véletlenül megütök edzésen, akkor teljesen kizökkenek, elnézést kérek.
Egy küzdősportot űző lány.
26.: A lekopogás reflexe megvan. (Ha csak vinnyogok, akkor nem kell leállni.) :D Sőt, mozgok olyan BDSM körökben, ahol előre megbeszélt biztonsági szavak, jelek is vannak....
A kérdés tulajdonképpen éppen arról szólt, hogy mi lenne, ha közösen fejlődnénk, csak én leginkább a leküzdendő ellenfél szerepéhez szükséges dolgokban, pld az esés, gurulás stb.
Lehet ám, hogy neked meg lélektanilag jobban rá kellene készülnöd arra, hogy képes és kész legyél fájdalmat okozni, ne zökkenj ki emiatt, hiszen egy igazi ellenség, aki az életedre tör, lehet hogy kihasználná ezt a "gyenge pontodat", ha te megállsz bocsánatot kérni.... :D
(Plusz, irreleváns is lehetne, de egyszer az életemet mentette meg az, hogy amikor kilökték alólam a biciklit, volt annyi lélekjelenlétem, és nem "szabályosan" gurulva hárítottam az érkezés erejét, mert akkor pont egy kamion alá gurultam volna, hanem "szakszerűtlenül" a lábammal blokkoltam magamat, és megnyekkentettem a térdemet. Azóta kissé sántítok, de élek....)
Azér a BDSM-et bármilyen küzdősporthoz hasonlítani....hát a csokinyulat hentesárunak tekinteni.
Abban viszont igazad van,egy küzdősportos ne kérjen bocsánatot ha valakit megüt ebből gondolom: semi kontakt kick box. Ahol a technika számit.
Viszont a második bekezdés érdekesebb. Neked kaszkadőr képzésre van igényed. Ott jól elverik az embert.
28-as válaszló, nem definiálom magam küzdősportos-nak, csak szeretek edzeni járni, mert kihívásnak érzem. Nyílván nőként másfajta kihívásokkal kell megküzdenem egy edzésen, mint a férfiaknak. Nem szeretek megütni másokat, illetve sajnos rossz szokásom, hogy időnként becsukom a szemeim, amikor engem ütnének. Ez egy reflex.
Rajta vagyok az ügyön, hogy változzon, de nem megy egyről a kettőre. Nincsenek illúzióim se, ha megtámadnanak az utcán, akkor a futást választanám és ha nem lenne más választásom, csak akkor harcolnék.
Na, kérdező, komolyra fordítva a szót. Próbálj ki a környékeden valami harcművészeti edzést. Szoktak ezenken nők, lányok is lenni, csak kevesen. Nálunk én vagyok egyedül. Az instruktor úgyis eligazít téged (jobban mondva betör), hogy mi a helyes mind-set, mit várhatsz el, mi a helyes hozzáállás az edzésekhez, ütésekhez, védésekhez.
28. Kaszkadőr... Ez egy egészen érdekes új megközelítés, megfontolom. :D
29. Meg kell tanulni elfogadni a helyzetet lelkileg, hogy te ütsz másokat, hogy közben ez ne téged viseljen meg. :) van kedved gyakorolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!