14évesen még érdemes elkezdeni parkourozni? Körülbeül mennyi időbe tellik, mikorra már középszinten tudom űzni? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 22:20
1/3 anonim válasza:
A küzdősport és önvédelem, hogy jön a parkourhoz?
Egyébként megéri elkezdeni és amúgy nem nem ismerlek, nem tudom milyen a testalkatod és milyen ügyességed van a sportok terén, úgyhogy nem lehet megmondani, hogy mennyi idő alatt jutsz el valamilyen szintre. De nem mindegy amúgy? 14 éves vagy, mire meghalsz, biztos profi leszel benne. Csak csináld, aztán kész.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én 12 éves vagyok, tavaly kezdtem, és kb. 1 éve csinálom.
Nekem ennyi időbe tellett, mire elsajátítottam az alapokat. Úgy értem, most már csak gyakorolnom kell, és fejlesztenem magamat.
Viszont én még így is keveset gyakoroltam. Ha rendszeresen csinálod, elég rá 1-2 hét.
3/3 anonim válasza:
Elírtam. Nem 1-2 hét, inkább egy pár hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!