Egy küzdősportot űző lány mit szólna hozzá, ha felajánlanám neki, hogy rajtam edzhet?
Mármint én nem ütök vissza, de rajtam gyakorolhatja az ütéseket, fogásokat, mint gyakorló partneren. Vagyis én játszanám el a rossz fiút, akit mindig legyőzhet :D
Oké, talán kiröhögne.
De aztán vajon elfogadná az ajánlatot?
Te kitalász valamit a lany pedig gyakorlás képpen elver. Megsérülsz stb.
Az hogy megtanulsz vetödni meg nem reggelized túlmagad...könyörgöm. mire a vetödések megvannak elment 1év.
Nem reggelized túl magad...és nem is ebédelsz meg vacsorázol,meg aznap sem amikor "edzés" van. Reális hogy egy legyengült éhező ember védtelen lányokra támad.
Ez egy rossz ötlet.
A baj az hogy egy támadó, az felkészült reggelizett is és van benne erő a támadáshoz. Nem,hogy vissza üt ő üt elösször!
Te a lánynak egy nem létező erőt hamis biztonság erzetet kölcsönzöl.
Statikus támadó nincs. Te egy dummi baba akarsz lenni aki egy idő után alap harcművészeti tudással akarsz rendelkezni valódi képzés nélkül.
-Megtanulsz vetődni.
Kitől a csajtol aki épp püföl.
De az is 1év.
-Nem reggelizedtúl magad. Max.akkorvan érezhető hatása,ha reggel van az edzés. De nem akkor van. Addig még eszel 1x biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!