Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy küzdősportot űző lány mit...

Egy küzdősportot űző lány mit szólna hozzá, ha felajánlanám neki, hogy rajtam edzhet?

Figyelt kérdés

Mármint én nem ütök vissza, de rajtam gyakorolhatja az ütéseket, fogásokat, mint gyakorló partneren. Vagyis én játszanám el a rossz fiút, akit mindig legyőzhet :D

Oké, talán kiröhögne.

De aztán vajon elfogadná az ajánlatot?

2021. nov. 6. 02:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
10. Az teljesen baráti alkunak tűnik, ebben már én is benne lennék. :) Tudsz konkrétan egy ilyen lányról, aki ezt kérné cserébe?
2021. dec. 13. 18:54
 12/77 A kérdező kommentje:
Mondjuk az a fö probléma ezzel, hogy illegal is lenne?
2022. febr. 6. 15:55
 13/77 anonim ***** válasza:
100%
Úgy megnézném, ahogy egy ilyen önkéntes vállalkozó szembe kerül egy igazi dzsiudzsicus lánnyal, aki egyszer tényleg szájba rugdossa. Légyszi, fogadjátok már el a felkínálást!!! Előtte lehet fogadásokat kötni, hogy az edzőpartner hány másodpercen belül bánja meg az ajánlatát?
2022. febr. 6. 18:47
 14/77 A kérdező kommentje:
13. Hát, egy próbát megérne.. :D
2022. febr. 18. 18:00
 15/77 anonim ***** válasza:
52%
iratkozz be valahova ahol küzdősportos lányok vannak, aztán adja magát a helyzet előbb utóbb
2022. febr. 19. 00:40
 16/77 A kérdező kommentje:
15.: Az a baj, hogy ott fiúk is vannak, és az edzőbá úgyse csak lányokkal állítana párba. :D
2022. febr. 22. 09:54
 17/77 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de edzés közben már össze tudsz ismerkedni a lányokkal és rá tudod venni, hogy edzés után is gyakoroljatok
2022. márc. 7. 23:43
 18/77 anonim ***** válasza:
51%

Te kitalász valamit a lany pedig gyakorlás képpen elver. Megsérülsz stb.

Az hogy megtanulsz vetödni meg nem reggelized túlmagad...könyörgöm. mire a vetödések megvannak elment 1év.

Nem reggelized túl magad...és nem is ebédelsz meg vacsorázol,meg aznap sem amikor "edzés" van. Reális hogy egy legyengült éhező ember védtelen lányokra támad.

Ez egy rossz ötlet.

2022. márc. 24. 16:44
 19/77 A kérdező kommentje:
Hát, ha elkezdeném, előbb utőbb ugyebár legalább a vetődések rutinszerűen mennének, nem? Egy év után már nem lenne ez a probléma sem, addig is valahogy el kell kezdeni. :D
2022. máj. 1. 18:52
 20/77 anonim ***** válasza:
100%

A baj az hogy egy támadó, az felkészült reggelizett is és van benne erő a támadáshoz. Nem,hogy vissza üt ő üt elösször!

Te a lánynak egy nem létező erőt hamis biztonság erzetet kölcsönzöl.

Statikus támadó nincs. Te egy dummi baba akarsz lenni aki egy idő után alap harcművészeti tudással akarsz rendelkezni valódi képzés nélkül.

-Megtanulsz vetődni.

Kitől a csajtol aki épp püföl.

De az is 1év.

-Nem reggelizedtúl magad. Max.akkorvan érezhető hatása,ha reggel van az edzés. De nem akkor van. Addig még eszel 1x biztosan.

2022. máj. 1. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!