Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy küzdősportot űző lány mit...

Egy küzdősportot űző lány mit szólna hozzá, ha felajánlanám neki, hogy rajtam edzhet?

Figyelt kérdés

Mármint én nem ütök vissza, de rajtam gyakorolhatja az ütéseket, fogásokat, mint gyakorló partneren. Vagyis én játszanám el a rossz fiút, akit mindig legyőzhet :D

Oké, talán kiröhögne.

De aztán vajon elfogadná az ajánlatot?

2021. nov. 6. 02:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
98%
Ha edzetlen, átlag ember vagy, akkor nem vagy gyakorlásra való neki. Vagy elp**csáz azt jólvan, vagy pedig nem tud rajtad edzeni, mert nem tudod, hogy mit kell csinálni. Az inkább lenne számára oktatás, mintsem edzés.
2021. nov. 6. 06:41
 2/77 anonim ***** válasza:
80%

Na, ujabb tokonrugos, megveretos-fetises elmeroggyant.

Teso, van az ilyesmikhez kulon forum, igaz h. csak 18 felettieknek, de talan probalkozz a tobbi parafilias kozott, ne a 'normalisaknal'.

2021. nov. 6. 07:53
 3/77 A kérdező kommentje:
1. De azt, hogy a támadót játszónak (akit elp*icsáznak) mit kell csinálnia, azt talán mégis könnyebb megtanulni, mint annak aki leszereli, nem? :D
2021. nov. 6. 08:41
 4/77 anonim ***** válasza:
95%
Gondolkodtam már én is ilyenen, de egy normálisan tanult valaki azért sem fog ilyenbe belemenni, mert az alapszabályok nem engedik, hogy képzetlent, meg nem érintett felet bántson.
2021. nov. 6. 08:45
 5/77 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem tudsz felfeszíteni rendesen egy gyomorszájra küldött ütéstre/rúgásra, nem tudod, hogy kell esni egy dobásban, nem mennék veled sokra, félnék, hogy bajod esik. Hülyeség lenne az egész, mindkét fél rosszul érezné magát és nem lenne sok értelme. Ha támadót játszol, és a lány úgy viselkedik, mintha valóban megtámadták volna, el is törhet valamid, vagy belédtérdelhet úgy gyomorszájba, hogy az előző napi reggelid is visszaköszön - ha nagyon erős és nem fogja vissza magát. De erre nem vetemedne szinte senki, aki jó viszonyt ápol veled... vagy nem utál kifejezetten :). Na, szóval inkább ne.
2021. nov. 6. 14:23
 6/77 A kérdező kommentje:

5.: aranyos vagy hogy féltesz. :D

De tegyük fel, hogy megtanulok vetődni, és alapvetően mindig úgy készülnék az edzésekre, hogy pld nem reggelizném túl magamat.

Gondolom, van ami egy túlpörgött, adrenalib-fűtött lányt is leállít.

Vagy tudod mit? Mi van ha kifejezetten utálnál? :D

2021. nov. 14. 06:53
 7/77 anonim ***** válasza:
100%
Cannde de Combatos lány elverhetne?
2021. nov. 14. 12:42
 8/77 anonim ***** válasza:
100%
De most tényleg, egy canne de Combatos vagy eskrimás lány fogna egy jóképességű canne-t, vagy egy kamagong botot, és úgy nyakszirten csapkodna vele hogy ápolásra szorupnál?
2021. nov. 14. 12:48
 9/77 kojee válasza:
100%
Ha valaki egy megadott stílust tanul, akkor annak az elemeit gyakorloja, amelyre ott vannak az edzések. Ha kérdező te ezeket nem ismered akkor veled nem tud gyakorólni, és ahogy írták is már komoly sérüléseket okozhat...
2021. nov. 14. 17:05
 10/77 anonim ***** válasza:
100%
Megkérne, hogy cserében ne emeld ki többet ezt a kérdést.
2021. dec. 13. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!