Gáz ha egy lány boxol?
Lassan 2 hónapja járok box edzésekre, de azóta is azzal csesztetnek a szüleim/barátaim mindenki, hogy hagyjam abba, mert ez nem kislányoknak való, gáz ha egy nõ boxol és egyéb ilyen dolgok.Tényleg gáz ha egy lány boxol? Mert èn Imádom és nem akarom abbahagyni...
|13/L|
Nem gáz, jó, hogy szeretsz valamit csinálni.
De sokan kifejezetten férfiasnak tartják. És valóban nem egy nőies sport. De van még pár ilyen és mégis csinálják nők is.
Én matekoztam, programozó lettem s nekem is beszóltak, az emberek már csak ilyenek. Van, aki beszól, ha egy lány 30 kilóval guggol s 9-cel bicepszezik, pedig valljuk be, az nem extrém dolog...
Nem nőies, az tény. De ha érdekel, miért ne csinálhatnád? Mire jó az, ha az ember kizárólag a sztereotípiáknak megfelelő dolgokat végez, nem azt, ami őt vonzza? Ezt sosem értettem.
Szereted, csináld :) S gondolj arra, hogy bármit is csinálsz, lesz, akinek nem fog tetszeni. De az a fontos, hogy neked tetsszen. Ez a te életed, mégsem élheted úgy, ahogy mások akarják...
Hajrá :)
Sz*rj le mindenkit, ha te élvezed akkor csináld. :D
Remélem nem fogod a környezetedben élők miatt feladni a hobbidat. A te életed és ezzel semmi rosszat nem csinálsz, a sport egészséges. Egyáltalán nem gáz, inkább különleges.
16/L
Egyáltalan nem gáz. Ugyanezt átéletem én is. 14 éves koromban kezdtem boxolni. Most 17 vagyok. Szeretem, imádom és büszke vagyok arra, hogy nem hagytam abba a folyamatos beszólogatások és kritika ellenére. Szüleim is jobban elengednek bulizni, mert tudják, hogy egy alap tudásom van, ha valami baj lenne.
Csináld nyugodtan. Sok fiú szerint ráadásul szexi egy boxoló lány.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!