Szerintetek gáz ha egy lány thai boxol? 15/L
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 16:26
1/12 anonim válasza:
Sokan csinálják, biztos nagy gáz lehet.
3/12 anonim válasza:
Az a gáz, hogy egyáltalán felmerült benned a kérdés, hogy gáz lehet.:) (nem az)
4/12 anonim válasza:
Nem gáz. Sőt én izgalmasnak tartanám 15/F.
5/12 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz, csak nem nőies. Én is thai boxolok, de fiú vagyok. Az hogy sportolsz mindenképp jó, és a thai box egy nagyon jó sport, csak épp a legtöbb fiú nem akar egy olyan lányt akivel szemben kevésbé érzi magát erősnek, férfiasnak. Ha érdekel konkrétan én sem jönnék össze mondjuk olyan csajjal aki komoly versenyző valamilyen küzdősportban, mondjuk és el tudna verni :
7/12 anonim válasza:
Szerintem se gaz.inkabb dicseretre melto.De szokj hozza hogy nemfognak komolyan venni teged.Mindenki szemebe egy aranyos gyenge kislany maradsz.De hajra:-) en bizok benned:-)
8/12 aikiboxer válasza:
Már miért ne lenne nőies? Én ismerek sok éve thai boxoló, sokszoros bajnok rendőr csajt, aki igencsak nőies...
9/12 anonim válasza:
Attól függ, ha ténylegesen a harci tudás miatt mész le akkor kicsit se gáz valakinek lehet még jobban be is jössz, ha meg azért mert egy hivatkozási alapnak akarod használni, hogy te mennyire kemény f4sza csaj vagy de közben egy egyenest nem bírsz leütni az rettentőgáz(ezt csak azért írom mert rettentő sok ilyet láttam mikor valaki előadja a legyőzhetetlen harcost, azonnal ordibálni kezd a legkissebb nézeteltérésnél ha meg oda kerül a sor, hogy mutatni kell valamit akkor a nagy harci tudásból hajhúzás/karmolászás lesz)
10/12 anonim válasza:
Annak nem nőies, aki nem elég férfias (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!