Hogy értessem meg anyámmal hogy szeretnék elkezdeni thay boxolni vagy hogy szeretném folytatni a lovaglást?
Ma rám kiabálta hogy miért nem csinálok semmit már egy ideje. Elmondtam neki azt hogy szeretnék thay boxolni és jött az indok hogy azt gyerek korom óta kellene csinálnom (14 éves vagyok) meg hogy nem mozogtam semmit ezért nem. Akkor felhoztam még a lovaglást de ott az volt az indok hogy életveszélyes sport és elég volt hogy egyszer leestem (agyrázkódásom lett).
Hogy értessem meg vele hogy ettől függetlenül szeretném?
Életveszélyes a lovaglás - de ilyen alapon a bringázás is, hiszen bármikor elüthetnek.
Anyukád szerintem csak félt Téged, próbálj a lelkére hatni.
És ha TB-ni szeretnél, menjen Veled edzésre eleinte, reméljük nem lát olyat, ami nem anyai szemnek való. :)
Régen kick boxoltam szóval valamilyen szinten megszoktam az ütéseket rugásokat :)
Megpróbálok a lelkére hatni hátha :)
14 évesen semmit nem késő még elkezdeni. Én 20 évesen kezdtem neki aktívan sportolni és kipróbálni újabb sportokat, és semmiről nem maradtam le. Totyogós korom óta hobbilovaglok, számolni se tudom, hányszor vágódtam le a lóról, és még mindig élek.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!