Az a véleményem, hogy az egyik legjobb küzdősport, nagyon jól megmozgat, jó alakot csinál, és önbizalmat is ad.
2015. máj. 19. 07:17
3/16 anonim válasza:
Ritka értelmes mozgás a mai sok balfa_szság mellett amiket mozgásként végeznek.
2015. máj. 19. 09:03
4/16 anonim válasza:
Nem jönnék ilyennel össze mert az annyira nem a nőies nőkhöz illik.
Lehet hülyézni, de szerintem férfi sport.
Ha örömét leli benne akkor csinálja, de én biztos nem ismerkednék boxoló lánnyal.
2015. máj. 19. 13:32
5/16 anonim válasza:
Gondolatban lehülyéztelek 4-es.
Mindenkinek fontos hogy meg tudja védeni magát, és ez nemtől független. Persze lehet vitatkozni hogy a box mennyire működik való életben, de a küzdelem az küzdelem, az állóképesség és az edzettség meg el engedhetetlen.
2015. máj. 19. 14:23
6/16 anonim válasza:
Szerintem a nők lenézése, ha valaki csak ócska mozgásokat tart nőiesnek (aerobic, zumba, flabélosz stb.. sok szép meg vicces mozgás van, de a mozgások között is van különbség. az ökölvívás legalább fejlesztő jellegű, nemtől függetlenül)
2015. máj. 19. 17:09
7/16 anonim válasza:
Úgy állok hozzá, mint a lányról. Ha nincs barátnőm és ő szimpatikus, kedves akkor bepróbálkozom. A box nem oszt, nem szoroz, bár én krav magázom most, lehet elmennék vele edzeni.
27/F
2015. máj. 20. 17:39
8/16 anonim válasza:
Hagynám magam, hogy megverjen, aztán leviszem a földre és ott történnek majd dolgok...
XD
2015. máj. 22. 15:12
9/16 anonim válasza:
75% - birkózós? :D
2015. máj. 22. 15:16
10/16 anonim válasza:
16 éves srác vagyok, és ez nekem abszolút nem jön be. Én speciál testépítő vagyok, nagyon komoly céljaim is vannak ezzel. Szóval nem idegen számomra a sport fogalma egyáltalán, de az, ha egy nő ilyen sportot végez, szerintem taszító. Mármint most.. nagyon egyszerű. Nőből vagy. Mi a retekért boxolsz? Önvédelem? ott van rá a külön óra, mert van ilyen. Erősítés? Ott a fitness. Nem tudom.. Nekem ez herótom. DE szigorúan saját vélemény ez. Az én barátnőm is most akar boxolni, és mondtam neki hogy ez nekem nagyon nem tetszik. De ha lelkes benne, támogatom. Szóval egész egyszerűen feleslegesnek tartom, hogy egy nő, akinek az "eredendő" jellemvonása a gyengédség (gyengébbik fél, bár ez kicsit túl direkt), mi a bánatért boxol. DE még egyszer mondom, saját vélemény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!