Milyen küzdősportot ajánlanátok? 17/l
Figyelt kérdés
Hobbi, vagy versenyzés szinten, nem önvédelemre, inkább feszültséglevezetés, vagy életérzés szempontra. Box és formái teljesen hidegen hagynak...2019. ápr. 16. 15:58
2/9 A kérdező kommentje:
Aikidoban, takewandoban mennyi a formagyakorlat? Az se igazan a tipusom, bar lehet tevedek :D
2019. ápr. 16. 16:17
3/9 anonim válasza:
Az #1-es hülyeségeket beszél már megint, aikidoba NINCS verseny.
A tékvándót nem tudom.
A Wing Chun-t ajánlom.
Mester szintig van 3 formagyakorlat, ha jó helyre mész, akkor van bőven sparring, a butáknak ne higgy, akik azt mondják "ott nincs sparring".
4/9 MadSeal válasza:
Szerintem egy jó karate klubbal nem lehet mellélőni. Azon belül is van sok stílus a shotokantól kezdve goju ryun át egészen a kyokushinig sok-sok irányzat. Én csak goju ryura jártam fiatalkoromban, de nekem bejött.
5/9 anonim válasza:
3.-nak.
Te analfabéta, tanulj meg szöveget értelmezni!
A kérdező sportot keres hobbi VAGY versenyzés céljára.
Kommentelés helyett, keress egy magántanárt vagy vegyél egy általános iskolai könyvet!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Privátban még kaptam két tippet, a birkózást és a Brazil Jiu Jitsut. Ezekről nektek mi a véleményetek?
2019. ápr. 16. 22:01
7/9 attila5318 válasza:
A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Privátban még kaptam két tippet, a birkózást és a Brazil Jiu Jitsut. Ezekről nektek mi a véleményetek?
Nézd meg mindkét edzést.A bírkózástnem biztos hogy oktatják felnőtteknek is.De lehet hogy tévedek.
8/9 anonim válasza:
Ha a kettő között választanom kéne ha 10x születnék erre a földre, akkor mind a 10 alkalommal a dzsiudzsicut választanám.
9/9 anonim válasza:
gyere kyokushinozni v taekwondózni :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!