Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen küzdősportot ajánlanáto...

Milyen küzdősportot ajánlanátok? 17/l

Figyelt kérdés
Hobbi, vagy versenyzés szinten, nem önvédelemre, inkább feszültséglevezetés, vagy életérzés szempontra. Box és formái teljesen hidegen hagynak...

2019. ápr. 16. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:

taekwondo

aikido

2019. ápr. 16. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Aikidoban, takewandoban mennyi a formagyakorlat? Az se igazan a tipusom, bar lehet tevedek :D
2019. ápr. 16. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Az #1-es hülyeségeket beszél már megint, aikidoba NINCS verseny.

A tékvándót nem tudom.

A Wing Chun-t ajánlom.

Mester szintig van 3 formagyakorlat, ha jó helyre mész, akkor van bőven sparring, a butáknak ne higgy, akik azt mondják "ott nincs sparring".

2019. ápr. 16. 16:48
 4/9 MadSeal ***** válasza:
Szerintem egy jó karate klubbal nem lehet mellélőni. Azon belül is van sok stílus a shotokantól kezdve goju ryun át egészen a kyokushinig sok-sok irányzat. Én csak goju ryura jártam fiatalkoromban, de nekem bejött.
2019. ápr. 16. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:

3.-nak.

Te analfabéta, tanulj meg szöveget értelmezni!

A kérdező sportot keres hobbi VAGY versenyzés céljára.

Kommentelés helyett, keress egy magántanárt vagy vegyél egy általános iskolai könyvet!

2019. ápr. 16. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Privátban még kaptam két tippet, a birkózást és a Brazil Jiu Jitsut. Ezekről nektek mi a véleményetek?
2019. ápr. 16. 22:01
 7/9 attila5318 válasza:

A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Privátban még kaptam két tippet, a birkózást és a Brazil Jiu Jitsut. Ezekről nektek mi a véleményetek?

Nézd meg mindkét edzést.A bírkózástnem biztos hogy oktatják felnőtteknek is.De lehet hogy tévedek.

2019. ápr. 17. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a kettő között választanom kéne ha 10x születnék erre a földre, akkor mind a 10 alkalommal a dzsiudzsicut választanám.
2019. ápr. 17. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:
gyere kyokushinozni v taekwondózni :'DD
2019. ápr. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!