Más is időpazarlásnak érzi a sportot? Vagy egy szükséges rossznak, muszájnak?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 12:24
31/59 A kérdező kommentje:
Sikeres élet az, amiben 7 óra alvás már luxus?
Szerintem nem élet.
A baráti köröm se így él.
2019. febr. 5. 14:17
32/59 anonim válasza:
Azt hittem az ember 17-18 éves korára eljut arra a szintre, hogy mérlegelni tudjon naponta 1-2 óra plusz alvást minden mással szemben, amire fordíthatná az idejét, és amikor meghozza a döntését, tudja kezelni érzelmileg meg gondolatban, hogy le kellett mondania egyikről vagy másikról. Kérdező te egy kényelmes életet akarsz. Az élet nem kényelmes. Sírhatsz itt miatta amíg megőszülsz.
33/59 anonim válasza:
Gondolom le leszek pontozva, meg el leszek küldve az anyámba, de én is a kérdezővel értek egyet. Szerintem az nem nevezhető normális életnek, ahol luxusnak számít kialudnia magát az embernek..
34/59 anonim válasza:
És az élet, ahol naponta átalszod a nap egyharmadát és sok mindenre nincs emiatt időd?
35/59 A kérdező kommentje:
# 33
Ilyet itt inkább ne írj!
Én nem vagyok lusta, sokszor percre be van osztva az estém, két dolgot egyszerre csinálok, villamoson is tanulok, van, hogy reggel bent még angolozok munkaidő kezdetéig, ha korán érek be.
Azért szabadidőnek örülnék.
De hogy azért ekéznek, mert nem alszom annyit, amennyi egészséges és amennyitől megmaradnak a tanultak, nem halmozok hibát hibára a melóban...
Linkelnék cikkeket, de minek.
2019. febr. 5. 14:35
36/59 anonim válasza:
Nagyon lovagolsz az egészség témán, mégis több időm van magamra és úgy tűnik, sokkal jobb életem van nálad. Aludni hétvégén kell. Olyankor ha nincs dolgom, persze alszok én is 9-10 órát, hogy kipihenjem a hét fáradalmait. Minden nap ennyit aludni luxus, akárhogy ágállsz ellene és úgy tűnik nem is nagyon tudod megengedni magadnak, mégis erőlteted.
37/59 A kérdező kommentje:
Erőltetem, hogy élni tudjak. Fontosabb a sportnál, mindennél.
Tojok az egészségre, de álmosan nem tudok se tanulni, se dolgozni.
Hétvégén hol aludjak, az iskolában?
2019. febr. 5. 14:45
38/59 anonim válasza:
Az alvásban kivételesen teljesen igaza van a kérdezőnek. Aki az alvásigénye rovására dolgozik, tanul, az hosszútávon maga alatt vágja a fát.
39/59 A kérdező kommentje:
Kivételesen..
2019. febr. 5. 14:59
40/59 anonim válasza:
Igen, kivételesen, mert a sírás-rívásban nincsen igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!