Más is időpazarlásnak érzi a sportot? Vagy egy szükséges rossznak, muszájnak?
"Jó tudni, hogy azok, akik még soha nem sportoltak, le tudnak futni közel30 perc alatt 5 km-t."
Életkor és nem függő, egy 25 éves nem sportoló férfi tempója ez kb.
Mondjuk nő vagyok, de sejtettem, hogy itt, a gyakorin ez nem teljesítmény.
Megnézném, egy átlag velem egykorú mikor fut le akár 2 km-t 6perc/km idővel, közben gyalogolni nem ér.
Valahogy a futóversenyeken jó eredményt értem el ilyesmi idővel.
De a gyakorin ez a teljesítmény semmi.
Amúgy arra nem gondoltok, hogy keresem az utamat, egyedül vagyok nagyon, nem értem, bármilyen erőfeszítésem miér nem hoz eredményt? Keresem, mi éri meg és mi nem, mi használ és ki nem?
És hiába több bántást kapok itt egy kérdés alatt, mint általánosban, megkockáztatom, hátha érkezik egy húsvér ember, aki mégis segít?
Na most bizonyítottátok be,hogy a gyakori nem emberi, nem őszinte, nem hús-vér.
8 órákat nem alszom, de igényelném.
Kérdezzetek bármilyen szakértőt, bárkit, olvassatok megbízható, orvosoktól betegekhez szóló oldalakat (Házipatika, Webbeteg),
7-9 óra alvás kell, ennél kevesebb káros, kevés embernek elegendő.
Betegségek rizikófaktora a kevés alvás.
Plusz pont nem marad meg a fejedben a tananyag, vagy ingerlékeny, feledékeny, szétszórt vagy napközben.
Innentől nem tudom komolyan venni ezt a kategóriát.
Igazából köszönöm ezt a benyögést, más nem sírok, inkább röhögök ezen, ez a gyk röhejes.
Pápá, tökéletes emberek!
Én csak leírtam, hogy a 30 perces 5 km kb. milyen edzettséget jelent egy fiatal férfi esetében, nyilván nőknél vagy más életkorban mást jelent. Egyébként anno 11 éves koromban 10 perc alatt lehetett 5-öst kapni 2 km-re fiúknak, lányoknak nem emlékszek hogy volt, de a fiúk felének sikerült, nekem is rengeteg túlsúllyal.
Ha segítséget kérsz, kérj segítséget és ne kinyilatkoztass, meg támadj másokat. Mert ittnem téged támadtak először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!