Szerinted mi szükséges ahhoz, hogy egy ember jelleme fejlődjön? Van olyan ember az életedben, aki csupán a tetteivel volt rád akkora hatással, hogy jó irányba kezdtél el fejlődni, illetve változni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 12:17
1/2 anonim válasza:
Mások hiába jelezték, hogy valami nem oké. Legfőképpen, mivel senki sem meri nyíltan elmondani, hogy bocs de szar vagy ebben, vagy megvltoztatni, hogy legyek olyan, és igaza is van, mert ez tahóság. Csak hát az utalgatást senki sem érti.
Nekem csak a saját elhatározásom segített.
Amikor én magam tudom, hogy konkrétan mit szeretnék, én magam találom ki, hogy azt hogyan érhetem el, én magam veszem észre, hogy milyen akadályba ütközök, és én magam oldom meg a problémát végül.
2/2 anonim válasza:
Első lépésként szükséges, hogy tisztában legyen azzal, hogy gond van a jellemével. Második lépés, hogy saját maga is változni akarjon. Ha ez a két dolog megvan akkor segíthetnek külső körülmények is a változásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!