Más is időpazarlásnak érzi a sportot? Vagy egy szükséges rossznak, muszájnak?
Ha csak ebből a 3 negatív variációból lehet választani, akkor megválaszolhatatlan kérdés:))
Én pozitívnak érzem a sportot. Talán akkor lenne időpazarlás, ha túlzásba vinném, de egészséges mértékben mindenképp jó. Nem azért sportolok, mert bárki is elvárná, mert “muszáj” lenne.
Heti 2-3 óra minek számít ebből a szempontból?
Én szükséges rosszként, nyűgként, alvásidőből és szociális időből menő dolognak élem meg, de még nincs tabletta, amivel elérjük a sport hatásait.
Nemhogy sport, hanem a világon semmi nincs, ami heti 3 órában szívből lekötne és ezzel nem vagyok egyedül.
Talán a főzés vagy a fotózás, de még azok sem.
Jó tudni, hogy azok, akik még soha nem sportoltak, le tudnak futni közel30 perc alatt 5 km-t.
"Nemhogy sport, hanem a világon semmi nincs, ami heti 3 órában szívből lekötne és ezzel nem vagyok egyedül."
Hát ez elég szomorú mondjuk, egy ilyen embernek tényleg nem lehet tanácsot adni. Én egyetlen embert se ismerek, aki ennyire üres lenne és ne lenne semmilyen hobbija ami lekötné, fura környezetben élhetsz ha neked ez az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!