Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Más is időpazarlásnak érzi a...

Más is időpazarlásnak érzi a sportot? Vagy egy szükséges rossznak, muszájnak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 12:24
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
61%
Te hibbant vagy? Ki kötelez? Anyukád?
2019. febr. 5. 12:56
 12/59 A kérdező kommentje:

Az ember mozgásra van teremtve/mozgásra alakult ki. A gyűjtögetés, vadászás, menekülés is "sport", de igazából még 200 évvel ezelőtt is tele volt mozgással a mindennapi élet.

Ha nem mozgunk, árt az alaknak, a memóriának, gyengk leszünk, kifulladunk a lépcsőzéstől, vagy ha elmegyünk egy kis kirándulásra. Egyeseket a sport nyugtat is.

Kapis, hogy miért kötelező?

A gépesítéssel létszükségletté tettük a sportot.

Ugyanannyira kötelező, mint az evés, ivás, alvás, munka.

2019. febr. 5. 13:04
 13/59 anonim ***** válasza:
31%
Akkor meg ne sírj miatta. Az élet nem egy leányálom. Itt küzdeni kell, hogy elérj valamit, egészség például.
2019. febr. 5. 13:07
 14/59 A kérdező kommentje:

Erőn felül kell küzdeni minden apró dolog miatt is külön-külön, aztán esetleg eléred.

Pont ezért sírok miatta.

Másnak is nyűg a sport?

2019. febr. 5. 13:09
 15/59 anonim ***** válasza:
67%
De miért nem olyan sportot csinálsz, amit szeretsz? Én eddig akárhova jártam lettek barátaim ott is. Én sem értem, hogy miért buli lemenni egy edzőterembe és egyedül csinálni valami csak azért, hogy letudjam a "kötelező" sportot. Annyi minden van más is... Labdajátékok, tánc, küzdősportok. Annyi kis egyesület van, csatlakozz valahova és akkor az is a szociális életed része lesz.
2019. febr. 5. 13:14
 16/59 anonim ***** válasza:
54%
Akkor légyszi minket kímélj meg tőle. Te nem szeretsz a munkahelyeden lenni, nem szeretsz sportolni, nem szeretsz semmit. Értjük. Mi szeretünk sportolni, sőt olyan ember is akad, aki a munkáját is szereti. Örültem a találkozásnak.
 17/59 Andizsuzsi ***** válasza:
Nekem nem. De ezt valószínűleg a szüleimnek köszönhetem, akik 6 évesen írattak be először edzésre, és bár hamar kiderült, hogy ahhoz abszolút tehetségtelen vagyok, mindig elvárás volt, hogy valahol sportoljak. Aztán a szüleimtől függetlenül érdekes módon annál a sportágnál kötöttem ki, amit ők is űztek. Amikor a versenysportot abbahagytam, akkor pedig kerestem más, számomra érdekes, amatőr szinten űzhető sportágat. Így az én életemnek része természetes része a sport. Nyilván a tv előtt fetrengéstől időt vesz el (és az egyéb hobbitól is), de legalább annyit ad is pl szociális kapcsolatok terén is.
 18/59 A kérdező kommentje:

Ha már sport, kifejezetten annak örülök, hogy végre egyedül lehetek, végre rendezhetem a gondolataimat, végre nem szól hozzám senki, nekem se kell senkihez.

Talán ezt az egyet szeretem benne pont.

Hol vannak azok, akik szeretik a munkájukat, szeretnek sportolni, van dolog, ami heti 3 órában leköti őket, ez pont egy sport és erre idejük is van(napi 9 óra munka és 8 óra alvás mellett)?

Én nem találom őket.

2019. febr. 5. 13:19
 19/59 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem a munkám, szeretek sportolni, van sport ami heti 5 órára leköt, mi a kérdés? Napi 9 órát dolgozom, napi 8 óra alvás viszont kell a halálnak, a 4-5 is untig elég.
2019. febr. 5. 13:28
 20/59 anonim ***** válasza:
40%

Itt vagyok. Itthonról dolgozok azon a területen, amin mindig is akartam. Nem kell szűkölködnöm. Egy egyesületben sportolok évek óta, volt, amikor versenyeztem, mostmár csak a szabadidős edzésekre járok. Vannak ott barátaim, más körökben is vannak barátaim. Van, hogy hetente többször, van hogy egyáltalán nem, ahogy időm engedi. Nem vagyok egy búval bszott élettelen.

Ezért hosszú évekig szoptam persze az iskolában és nem kevés nehézséget leküzdöttem. Az élet ilyen. Vagy sírsz miatta, vagy dolgozol és eléred amit akarsz.

Ez a kérdés provokatív.

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

2019. febr. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!