Mi az a mozgásforma, ami zsírt éget?
Sziasztok!
Jó sokáig tornáztam R.R. dvd-re,és hát betonkemény combot és feneket csinált,viszont a problémás részek továbbra is problémásak maradtak.Régen röplabdáztam,de most sajnos nincs lehetőségem egy ideig.Ha nem szeretnék nagyon izmot építeni,mit kellene mozognom?Bármit szívesen csinálok,akár egyedül is:D
off:használtam a keresőt,de csak zsírégetés+izomnövelést találtam:P
Előre is köszi:P
Szlovák határ mentén,legközelebb Pest,ezért írtam,hogy akár otthon is szívesen dvd-znék(milyen hülyén fest így leírva:)
Most gondolkodom a pilatesen és a jógán.Szerintetek?Kaptam nemrég jóga dvd-t,de sajnos egyből húzósat,olyanokat csinálnak benne,amiket még elméletben se nagyon tudok elképzelni:D
Értem,szóval marad a futás.Sajnos most nálunk nagyon placcsos idő van,de azért készenlétbe helyezem az mp3-at,hátha délutánra szárad.Kimegyek akkor a gátra,már ha van egyáltalán gát most:S
Lehet,víz alatt áll :O
off:nem baj,ha nem éget zsírt,akkor azt majd futással,de tetszik,szeretném kipróbálni:P
A futással most kicsit összezavartatok :O (lehet,én vagyok értetlen:(
Bár ahogy elnézem,az ma úgyis kimarad,csak a sárban tudnék dagonyázni:P
Utcsó,komoly????? :P
Mit szeretnél többet?Kor,súly,magasság,táplálkozás? :D
Hát komoly:)
Veszel 1 kondi bérletet, és lejársz cardiozni, annyira nem is megterhelő, de napi 1000-1500 kcalt is elégethetsz, ami a 1,5x-ese a napi bevitelednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!