Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az a mozgásforma, ami...

Mi az a mozgásforma, ami zsírt éget?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó sokáig tornáztam R.R. dvd-re,és hát betonkemény combot és feneket csinált,viszont a problémás részek továbbra is problémásak maradtak.Régen röplabdáztam,de most sajnos nincs lehetőségem egy ideig.Ha nem szeretnék nagyon izmot építeni,mit kellene mozognom?Bármit szívesen csinálok,akár egyedül is:D

off:használtam a keresőt,de csak zsírégetés+izomnövelést találtam:P

Előre is köszi:P

2010. jún. 22. 13:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szlovák határ mentén,legközelebb Pest,ezért írtam,hogy akár otthon is szívesen dvd-znék(milyen hülyén fest így leírva:)

Most gondolkodom a pilatesen és a jógán.Szerintetek?Kaptam nemrég jóga dvd-t,de sajnos egyből húzósat,olyanokat csinálnak benne,amiket még elméletben se nagyon tudok elképzelni:D

2010. jún. 22. 13:52
 12/20 anonim ***** válasza:
jóga pilates nem zsírégető..
2010. jún. 22. 13:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Értem,szóval marad a futás.Sajnos most nálunk nagyon placcsos idő van,de azért készenlétbe helyezem az mp3-at,hátha délutánra szárad.Kimegyek akkor a gátra,már ha van egyáltalán gát most:S

Lehet,víz alatt áll :O

off:nem baj,ha nem éget zsírt,akkor azt majd futással,de tetszik,szeretném kipróbálni:P

2010. jún. 22. 13:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
kipróbálhatsz mást is de a futás maradjon és és az előző oldalon leírt alapján csináld
2010. jún. 22. 14:09
 15/20 anonim ***** válasza:
a zsírégető futás 90-100-as pulzusszám között van. Ha izomból lefut 6x60-at akkor csak izomból fog fogyni...Inkább 1 óra intenzív kocogás 100-as pulzusszám körül.
2010. jún. 22. 14:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Valami kardio... HA gondolod írj magadról többet és összedobok egy edzéstervet.
2010. jún. 22. 15:01
 17/20 A kérdező kommentje:

A futással most kicsit összezavartatok :O (lehet,én vagyok értetlen:(

Bár ahogy elnézem,az ma úgyis kimarad,csak a sárban tudnék dagonyázni:P

Utcsó,komoly????? :P

Mit szeretnél többet?Kor,súly,magasság,táplálkozás? :D

2010. jún. 22. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Zsírégetéshez a legjobb az erőteljes séta, vagy, ha fittebb vagy, akkor laza futás, a lényeg, hogy a pulzusod ne menjen magasra, mert akkor már nem fogsz zsírt veszíteni!
2010. jún. 22. 16:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát komoly:)

Veszel 1 kondi bérletet, és lejársz cardiozni, annyira nem is megterhelő, de napi 1000-1500 kcalt is elégethetsz, ami a 1,5x-ese a napi bevitelednek.

2010. jún. 22. 16:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem leírtam értelmesen,hogy legközelebb nagyváros Pest,tőlem 150 km-re és nemigen van lehetőségem utazgatni heti három nap.Ezért írtam,hogy bármit szívesen csinálok,akár egyedül is.Az akár egyedült úgy is értelmezheted,hogy OTTHON.
2010. jún. 22. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!