Mi az a mozgásforma, ami zsírt éget?
Sziasztok!
Jó sokáig tornáztam R.R. dvd-re,és hát betonkemény combot és feneket csinált,viszont a problémás részek továbbra is problémásak maradtak.Régen röplabdáztam,de most sajnos nincs lehetőségem egy ideig.Ha nem szeretnék nagyon izmot építeni,mit kellene mozognom?Bármit szívesen csinálok,akár egyedül is:D
off:használtam a keresőt,de csak zsírégetés+izomnövelést találtam:P
Előre is köszi:P
szia!
bocsi h.offolok de R.R.melyik dvd-re tornáztál?
Helló!
Nem tudom valami add magad vagy ilyesmi,fehér melltartóban vigyorog a borítón.Nem rossz,de már olyan unalmas,a hangot is mindig leveszem,mert már kívülről tudom a szöveget"nem szenvedünk,jó hangulatban" meg az a********ja.Ha rendesen megcsinálod a kitöréseket és a guggolásokat,de tényleg rendesen,akkor szép izmot épít,de nekem abból már elég......
hot iron órákra jártam régen,hát az kemény...
bár ugye ezért fizetni kell fitness-teremben:(
HOT IRON STÚDIÓK
GOLD CENTER, 1117 Bp, Budafoki út 111-113.
VIKTÓRIA FITNESS, Kecskemét, Kisfaludy u.4-6.
CBA FITNESS 1103 Bp, Gyömrői út 99.
DALLOS FITNESS Győr, Marcal Teniszcentrum, Pápai
OXYGÉN WELLNESS 1139 Budapest, Fáy u. 45.
GILDA MAX 1136 Bp, Váci út 35.
ECHOFITNESS XIV. Thököly út 105.
Ez a gáz,látod?de köszi!:D
13:43 vagyok
de más helyeken is van..Én pl.Szegeden voltam,ami fel sincs tüntetev..
neked hol lenne jó.merre laksz?
szia
olyan rövid távú futás kell,amit a maximális erőbedobásoddal és gyorsaságoddal tudsz futni...ha ezt teszed megnő a Leptin szinted a szervezetedben,ami által szépen lemennek a zsírrétegek.
én azt javaslom fuss egyenes távú 6x60 vagy 4x100 métert,olyan gyorsasággal amilyennel csak tudod és törekedj időd javításában..heti 3-4x ez nagyon jó módszer a zsír pusztításában és a popód is megmarad;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!