Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy hízzak?

Mit tegyek hogy hízzak?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony lány vagyok, de nem vagyok valami nagy evő, mellette glutén-tejmentes diétát kell tartanom, a különböző "étvágygerjesztők" sem használnak.. Ha Biotechusából vennék férjeporokat, attól híznék, nem? Szerintetek jó ötlet lenne csak azért venni hogy hízzak, de nem az a cél hogy azt izommá alakítsam...

2018. aug. 21. 12:18
 1/2 anonim válasza:
Magas kalóriatartalmú ételeket fogyassz inkább, a fehérje por önmagában nem sok kalóriát tartalmaz. Én személy szerint a mogyoróvajat ajánlom, de nem a nutellát, hanem az igazi mogyoróvajat. :D De az aszalt gyümölcsöknek is magas a kalóriatartalma, meg más magvaknak is. Mandula, mogyoró, stb. Mindennek a kalóriatartalmát nézd. Ha konzisztensen, minden nap túllövöd a kalóriaszükségleted, hízni fogsz. És ha már mindenképp táplálékkiegészítőre adod a fejed, inkább valami komplex tömegnövelőt vegyél, mintsem csak fehérje port.
2018. aug. 21. 12:44
 2/2 gitttus válasza:
Régen volt már nem tudom azóta hogy állsz a dologgal, de a nutridrink segít, több ízben lehet kapni, általában műtét vagy kóma után szokták ajánlani, mert gyorsan vissza táplálja az emberkéket. Rengeteg ásványi anyag vitamin benne van, és hízlal.
2020. jan. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!