Mit tegyek hogy hízzak?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony lány vagyok, de nem vagyok valami nagy evő, mellette glutén-tejmentes diétát kell tartanom, a különböző "étvágygerjesztők" sem használnak.. Ha Biotechusából vennék férjeporokat, attól híznék, nem? Szerintetek jó ötlet lenne csak azért venni hogy hízzak, de nem az a cél hogy azt izommá alakítsam...2018. aug. 21. 12:18
1/2 anonim válasza:
Magas kalóriatartalmú ételeket fogyassz inkább, a fehérje por önmagában nem sok kalóriát tartalmaz. Én személy szerint a mogyoróvajat ajánlom, de nem a nutellát, hanem az igazi mogyoróvajat. :D De az aszalt gyümölcsöknek is magas a kalóriatartalma, meg más magvaknak is. Mandula, mogyoró, stb. Mindennek a kalóriatartalmát nézd. Ha konzisztensen, minden nap túllövöd a kalóriaszükségleted, hízni fogsz. És ha már mindenképp táplálékkiegészítőre adod a fejed, inkább valami komplex tömegnövelőt vegyél, mintsem csak fehérje port.
2/2 gitttus válasza:
Régen volt már nem tudom azóta hogy állsz a dologgal, de a nutridrink segít, több ízben lehet kapni, általában műtét vagy kóma után szokták ajánlani, mert gyorsan vissza táplálja az emberkéket. Rengeteg ásványi anyag vitamin benne van, és hízlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!