Mit egyek, hogy megfelelően hízzak?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, 17 éves és 58 kg, 65-66 kgra szeretnék hízni úgy, hogy közben izmosodok, most is van rajtam izom, csak kevés, meg inkább soványabb vagyok szerintem, de kicsit se értek ehhez, hogy mit kéne enni meg hogyan, valaki aki ért hozná leírná?
Fekvőzni szoktam, vagy 10 fajtát, minenből 4x12-13at
meg hasazni, meg futni.. De elfogok kezdeni 1 hét múlva húzockodni is, azzal lehet hátizmot meg bicepszet fejleszteni.
2016. dec. 16. 17:37
1/3 anonim válasza:
neked egy rendesen összeállított tömegnövelő étrend kell plusz le kell menni az edzőterembe és ott edzeni ha még nem jártál ott akkor úgyis egy kezdő átmozgató edzéstervet kell csinálnod minimum egy hónapig utána lehet a kezdő osztott ha tömegelni szeretnél akkor csökkenteni kell a kardiót max heti 1-2-re ,de az is jobb ha alacsonyabb intenzitású és persze pihenés mert az izom a pihenéskor nő meg kell még egy jó vitamin és ásványi anyag komplex fehérje vagy tömegnövelő opcionálisan bcaa kreatin, amit még ajánlok az egy ízületvédő
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!