Hogyan hízzak szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves fiú vagyok. 2 és fél éven keresztül dohányoztam volt közben olyan, hogy alig ettem egy egy nap (kb. bevihettem nagyon max. 1500 kcal-t egy nap, de nem is foglalkoztam vele), 2 hónapja sikerült abbahagynom a dohányzást (leginkább az motivált, hogy így majd hízni fogok) de semmi. Számolgatom a kalóriákat, napi 2500-2800-at "bírok" bevinni ennél többet nem tudok enni (55kg vagyok és 185cm) de semmmit sem híztam, max 1-1,5 kg-t az elmúlt hónapban. Azon gondolkodtam, hogy elkezdenék saját testsúlyos edzést itthon és vennék valami tömegnövelőt hátha attól beindulna (kondiba nincs időm eljárni, de itthon tudnám csinálni a saját testsúlyos gyakorlatokat.) Van valakinek valamilyen ötlete, vagy tipp vagy akármi, érdemes e vennem egyáltalán tömegnövelőt vagy nem használna semmit?2016. ápr. 21. 13:20
1/4 anonim válasza:
Orvosilag minden rendben? Ha tényleg ilyen durva, először tisztázni kell, hogy nincs e valami egészségügyi problémád.
2/4 A kérdező kommentje:
Kb. 1 éve voltam utoljára vérvételen pont emiatt, hogy ennyire vékony vagyok de a vérképemmel minden rendben volt (volt pár eltérésem, de az orvos azt mondta, hogy nincs köze ahhoz, hogy vékony vagyok.) Ami még esetleg lehet az a pajzsmirigy túlműködés mert van egy nyirokcsomóm ami meg van duzzadva jobb oldalon a nyakamnál de azt még nem nézettem meg.
2016. ápr. 21. 13:37
3/4 A kérdező kommentje:
Ami elég nagy baj még az az, hogy rengeteget stresszelek és az egyből a gyomromra megy rá.
2016. ápr. 21. 13:51
4/4 anonim válasza:
Nézesd meg, és próbálj meg nem stresszelni. Az edzés valamennyire oldja a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!