Hogy táplálkozzak az alábbi mozgásformák mellett, hogy ne hízzak vissza?
Figyelt kérdés
7-8 évet vizilabdáztam, aztán sikerült 115 kg-ra meghíznom a 90kg-os versenysúlyomról. Most ott tartok, hogy 100kg vagyok, tehát van még rajtam 10kg, amitől szeretnék megszabadulni. Jelenleg hetente 6 alkalommal sportolok, ebből kettő konditerem - amit két hete kezdtem el -, 4 pedig úszás, mivel szeretném a Balatont jövőre minél jobb időre átúszni. A probléma az, hogy nem tudom miből mennyit egyek, hogy fogyjak is, de ehhez a mozgáshoz is biztosítsak magamnak elegendő energiát. Létezik, hogy nem vesztek az izomzatomból számottevően, de mégis fogyok? Köszönöm szépen a válaszokat!2017. nov. 30. 09:10
1/2 anonim válasza:
Kaloriabazison szamold ki a sulyodklhoz, korodhoz stb megfelelo kaloria szuksegletet. Keruld a lisztes, cukros eteleket, sok feherje es zoldseg, nemi gyumolcs, olajos magvak, zsiradek is szukseges, hogy legyen eleg energiad. De az izmodbol akkor nem veszitesz, ha potolod feherje bevitellel. Vitaminok is nagyon fontosak. Szenhidratot is kell bevinni nemileg, de azzal csak ovatosan, attol hizol, szoval csak eppen amennyire szukseg van, vagy kevesebbet, igy fogsz fogyni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Milyen vitaminokra van szükségem? Multivitamint vegyek?
2017. nov. 30. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!