Szakácssuliba fogok menni, hogy táplálkozzak ez idő alatt, hogy lassan de egészségesen fogyjak? Hogy tudnám ezt megoldani a suli mellett? 18/l 168cm 68kg
Akkor én most itt közbe szólok.
Ha szakács szeretnél lenni, felejtsd el a "nem fogok kóstolgatni, csak ha nagyon muszáj"-t. Mindig muszáj kóstolni, különben honnan tudod, hogy jó-e amit kiadsz? Kóstolás nélkül semmit se adunk ki a kezünk alól. Nem a kóstolgatáson fog múlni az, hogy hízik-e az ember vagy sem. Ez csak egy legenda, hogy a szakácsok kövérek, mert sokat kóstolnak. Sokkal inkább azzal van gondom, hogy visszahízzam a súlyom, amit elvesztek a konyhán. 15 kg-t adtam le mióta konyhán dolgozom.
A fogyáshoz kapcsolódóan: több energiát kell elégetned, mint amennyit beviszel. Tehát vagy egyél kevesebbet mint most, és ne mozogj többet, vagy egyél ugyanannyit mint most, és mozogj többet. Én a másodikat ajánlom, sokkal kényelmesebb, ha enm kell számolgatni a kalóriákat, mert az ember rendszeresen mozog annyit, hogy lemenjenek. Járj el futni, teljesen költségmentes sport. Vagy biciklizz barátnőkkel. :)
próbáld ki a dinnyefogyókúrát :)
3 nap alatt 3 kilót fogyhatsz
1. nap
Reggeli: 30 dkg görögdinnye.
Tízórai: 15 dkg görögdinnye.
Ebéd: 30 dkg görögdinnye.
Uzsonna: 10 dkg sárgadinnye.
Vacsora: 20 dkg görögdinnye.
2. nap
Reggeli: 10 dkg görögdinnye és 10 dkg sárgadinnye vegyesen.
Tízórai: 10 dkg görögdinnye.
Ebéd: 30 dkg görögdinnye.
Uzsonna: 10 dkg sárgadinnye.
Vacsora: 15 dkg görögdinnye.
3. nap
Reggeli: 20 dkg görögdinnye.
Tízórai: 10 dkg görögdinnye.
Ebéd: 25 dkg sárgadinnye.
Uzsonna: 10 dkg görögdinnye.
Vacsora: 15 dkg görögdinnye.
Néhány anyagcserét gyorsító kaja, stb.:
víz
grapefruit
gyömbér
erdei bogyós gyümölcsök
zöld tea
alma
csípős paprika
brokkoli
barack
zsírszegény joghurt
tengeri halak
turmixok (eper, ananász, mangó, stb.)
fahéj
kefir
paradicsom
avokádó
Minden nehezebb étkezés előtt egyél/igyál a fentiekből, elég egyből, és a problémád megoldódik. És ez tapasztalat. Én általában a paradicsomot, vizet, grapefruitot, zöld teát és gyümölcsöket (erdei bogyós, alma, barack) alkalmazom.
A csípőst viszont ne edd magában, mert csak magad kínzod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!