Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen volt az első alkalmatok...

Milyen volt az első alkalmatok a konditeremben?

Figyelt kérdés
A gépek használatát elmagyarázta valaki, vagy magatoktól jöttetek rá hogy kell használni?
2018. júl. 12. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább nézz meg pár youtube videót meg keress valami edzéstervet.
2018. júl. 12. 15:39
 2/4 anonim válasza:
Nekem személy szerint egy fél évig személyedzőm volt, akitől igazából mindent megkérdezhettem, és megtanultam annyit, hogy a későbbiekben önállóan is teljesen jól boldoguljak. Ugyanígy ajánlom neked is! De ha nincs kereted személyedzőre, akkor is biztos találsz a teremben valakit aki szívesen elmondja neked nagyvonalakban, hogy mit, s hogy kell. Sok sikert :)
2018. júl. 12. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is személyi edzővel kezdtem, előtte pedig csoportos órákra jártam. Azóta ha van olyan gép, amit nem tudok használni, akkor meg szoktam nézni, hogy mások hogyan használják / elolvasom a gépen lévő használati utasítást / rákeresek a neten.
2018. júl. 12. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyira sokszor voltam már konditeremben, meg kb 7 éve lehetett szóval ötletem sincs, de valószínűleg kb 13 éves lehettem és anyukámat elkísértem egy fines órára a Pólus centerben lévő konditeremben és amíg ő órán volt és futópadosztam és egy-két intuitív gyakorlatot végezhettem.

Vannak emlékeim pár ilyen alkalomról, de lehet hogy már az előtt is voltam 1-2x konditeremben.

Amúgy a legtöbb dolognak intuitív a használata és a gépek többségén van egy tábla ami elmagyarázza hogyan kell használni.

Az sem baj ha megkérsz valaki, hogy segítsen, mert ez az első alkalmad. Az emberek többnyire segítőkészek.

Amúgy az a legjobb ha egy személyiedzőt felfogadsz pár alkalomra. Ha te akarsz magadtól rájönni sok esetben sérülés a vége.

Én sem értettem, hogy mért kell bemelegíteni és fél órát szórakozni a nyújtásokkal, amíg részlegesen el nem szakadt az egyik izmom...

2018. júl. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!