Milyen volt az első alkalmatok a konditeremben?
Annyira sokszor voltam már konditeremben, meg kb 7 éve lehetett szóval ötletem sincs, de valószínűleg kb 13 éves lehettem és anyukámat elkísértem egy fines órára a Pólus centerben lévő konditeremben és amíg ő órán volt és futópadosztam és egy-két intuitív gyakorlatot végezhettem.
Vannak emlékeim pár ilyen alkalomról, de lehet hogy már az előtt is voltam 1-2x konditeremben.
Amúgy a legtöbb dolognak intuitív a használata és a gépek többségén van egy tábla ami elmagyarázza hogyan kell használni.
Az sem baj ha megkérsz valaki, hogy segítsen, mert ez az első alkalmad. Az emberek többnyire segítőkészek.
Amúgy az a legjobb ha egy személyiedzőt felfogadsz pár alkalomra. Ha te akarsz magadtól rájönni sok esetben sérülés a vége.
Én sem értettem, hogy mért kell bemelegíteni és fél órát szórakozni a nyújtásokkal, amíg részlegesen el nem szakadt az egyik izmom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!