Kezdőként az első hány hét lesz szenvedés a konditeremben?
Figyelt kérdés
Elsősorban a kezdeti nehézségekre gondolok, mint például az izomlázakra.2017. jan. 31. 15:03
1/6 anonim válasza:
aki szenvedésnek éli meg az úgy is abbahagyja, szóval lényegtelen
2/6 anonim válasza:
15 éve minden héten van izomlázam
3/6 anonim válasza:
Ha szenvedésként fogod fel, akkor rossz sportot választottal:)
4/6 anonim válasza:
Szenvedèsnek fogod fel, akkor màr règen rossz. Alig várom a munkaidőm vègét, hogy vègre mehessek edzeni. Ha sza* napom is volt előtte, edzèsre menet mosoly van a pofàmon.
5/6 anonim válasza:
En is igy vagyok vele. Legjobb kikapcsolodas :)
6/6 anonim válasza:
Szenvedés? Szerintem inkább kihívás minden edzés, a saját határait feszegeti az ember, és még ha rossz kedvűen megy oda, a végére akkor is totál feldobja az az érzés, hogy igen, ma is megcsináltam. Az izomláz meg változó, van akinek minden edzés után van, van akinek alig...
Minden fejben dől el, inkább próbálj meg valami pozitívabb dolgot társítani az edzéshez, mert ha így állsz hozzá, akkor neked tényleg szenvedés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!