Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első igazi szerelmemen hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első igazi szerelmemen hogy tudom túl tenni magam, teljesen készen vagyok? 20/f

Figyelt kérdés
Egy lány osztálytárs aki folyton jött bújt mondta a jót találkoztunk moziztunk puszilkodtunk, mind úgy hogy volt barátja de mindig mondta hogy veszekedik vele nemsokára elhagyja aztán benyögi hogy nem tudja elhagyni... persze ez volt már vagy 4 hónapja azóta nem múlik valahogyan ez az érzés mindig hiányzik ugy hogy széttörött. persze mindennap is látom.

2016. jan. 21. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát megkínzott rendesen mit ne mondjak. Idő, haverok, bulik, másik csaj!
2016. jan. 21. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
hát meg.. és a legrosszabb az hogy utálom de szeretem is egyben és nem tudom hogy mivan... soha nem kavarogtak ilyen érzelmek bennem.. úgyérzem másra nem fogok tudni úgy nézni mint rá.. és akármilyen lánnyal ismerkedek őt keresem benne... ez normális? ez elfog múlni idővel? mert megbolondulok. Érzékeny-nek mondható vagyok de nagyon jól tudom állcázni nem angoyn szoktam kimutatni ezeket a dolgokat de ez szétemészt már 20 kilót fogytam pár hónap alatt.
2016. jan. 21. 23:21
 3/4 anonim válasza:

ez a lány a barátja háta mögött művelte ezt veled, nem gondolsz arra, hogy kutyából nem lesz szalonna, hogy ha elhagyta volna a fiút miattad mi adna biztosítékot, hogy veled nem játszaná ki ugyan ezt? gondolj erre, és talán rájössz, hogy ennél sokkal jobbat érdemelsz.

és most bármennyire is felejthetetlennek tűnik, az idő segíteni fog, addig is találj új hobbit, kezdj el edzeni, futni, zenélni amit szeretsz, lógj sokat a haverokkal és vedd észre a sok szép-kedves lányt körülötted.

2016. jan. 22. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos végig csak azt mondogatta hogy veszekednek hogy már semmi sem a régi, hogy már nem szereti csak megszokás. Én is gondoltam ugyanerre hogy megcsinálná velem, de ezek már nem is szeretik egymást csak megszokás... De ha neki ez kell akkor menyjen oda, csak félt a változástól de döntött... elfogadom csak eddig ilyen nehéz napokkal még nem volt dolgom, és várom hogy mikor múlik már el. Neki álltam edzeni, kondiba járni, szoktam szövegeket írni.. persze csak magamnak, elkezdtem leszokni a cigiről, haverokkal is nap mint nap lógok, olvasni kezdtem. Sajnos az a legrosszabb hogy mindennap látom és ez húz le a legjobban, és hogy röhög meg vidám meg látszik hogy jól megvan nélkülem és minden hazugság volt. Túl vagyok azon a befordulós napokon már amit kifele mutattam a világnak, de belül még ugyanúgy rossz.
2016. jan. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!