Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy valaki tényleg, igazán, tiszta szívből, őszintén szeressen valakit, akit csak interneten ismer?
Vagy ez lehetetlen, és olyan mintha a netbe lenne szerelmes?
Esetleg ha mindennap beszélnek inkább netfüggő mint szerelmes? Vagy tényleg képes lenne a halába is a szerelme után menni?
Ha csak írásban beszélgetnek nem hiszem, mert nem úgy jön át a mondandó mindig ahogy szeretnénk és nem érezzük hogy amúgy milyen a viselkedése, csak aszöveget látjuk. Pl lehet üzenetekben összeszedett de a való életben nem tudja úgy kifejezni magát mint írásban. Meg gesztusok nélkül nem lehet tudni mire gondol
De ha vebkamerán beszélgetnek úgy már talán
De én nem tudnék úgy szerelmes lenni hogy nem beszélgettem vele élőben legalább egy jót. Nekem szükség van egy közös élményre minimun
Ez az én véleményem
Neten nem lehet szerelmesnek lenni szerintem...
Lehet hogy jó fej meg tök jól bókol, de ha taliztok akkor kiderül hogy tökre visszafogott, egyáltalán nem bókol stb.... szóval ha taliztok lehet hogy azonnal "megutálnád"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!