Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már k***ra elegem van a kib***tt első szerelmi csalódásból adódó szenvedésből ő már le***r engem magasról mert ennek már 3 hónapja hogy megtörtént hogy szakított velem mert nem bírta a távot de én még mindig k***ra szenvedek ő van a fejemben folyton és már nagyon unom ezt az egészet..igen ismerkedek folyton eljárok bulizni is folyton ismerkedek! de amikor egyedül vagyok mindig ő jut eszembe és másokban is őt keresem... mivel tökéletes volt a külsője és a tulajdonságai is és halálosan nagyon beleszerettem..és félek hogy nem lesz olyan lány mint ő itt a nyomorult Borsodban.. ő Alföldön lakott tényleg egy gyönyörű hely imádtam a légkört a hangulatot mindent..de Borsod nem az én világom egyáltalán és 17 évesen elköltözni sem tudok.. mit tegyek? elegem van teljesen.2014. nov. 14. 19:35
2/5 anonim válasza:
Van ez így. Nekem 2.5 éves kapcsolatom volt. Másfél éve pedig nincs senkim. Persze ő már összeköltözött azzal akiért elhagyott, én meg itt tespedek. Ezt vedd tudomásul, az élet ilyen b*szakodós :)
23/F
3/5 A kérdező kommentje:
De hát oké ha valami átlag lányról lett volna szó.. de tökéletes volt kivéve a belsője mert hát eldobott magától.. és félek hogy itt nem lesz ilyen mert csak hülye tini ribik vannak..és Borsod meg tudjuk milyen hely..
2014. nov. 14. 19:40
4/5 anonim válasza:
senki sem tökéletes. vannak szép lányok, vannak normális lányok, és van, aki mindkét kategóriában benne van. nem tudnád valakivel rendesen kibeszélni mindent? kicsit olyan mintha rádtelepedett volna ez az egész
5/5 A kérdező kommentje:
Hát van megtudom beszélni anyummal de inkább egy másik lány segítene vagy ha újból szerelmes lennék valakibe... az segítene nagyon..
2014. nov. 14. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!