Mi az első gondolatod, ha a konditeremben, vagy más edzésen meglátsz egy erősen túlsúlyos (30-40 kg +) nőt?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, csak őszintén.
:)
2014. jan. 21. 23:03
3/12 anonim válasza:
Marhára tisztelni kezdem, és örülök, hogy végre elkezdett törődni magával. Ja, és próbálok mosolyogni felé, hogy ne érezze hülyén magát.
4/12 anonim válasza:
Csak gratulalni tudok neki, hogy tesz valamit a tulsully ellen!! Pozitiv a velemenyem.
5/12 anonim válasza:
Az attól függ,hogy mit csinál.Mert akárhány hasonló hölgyet láttam a teremben,részükről annyi volt az edzés,hogy bejöttek,rá a pi-na tárogatóra,aztán lábhajlat eltörésének kísérlete lendületből a lábbicepsz gépen,fél óra múlva kis szoba bicikli,az izzadás első jelénél-kb 5-10 perc-bringáról leszáll és kész.Szóval ami róluk eszembe jut,hogy vesztegetik az idejüket.Jobban járnának csoportos,kardió edzéssel,hogy ha már le nem is fogynak,legalább eddzék a szív-érrendszert.
6/12 anonim válasza:
Igen, attól függ, mit csinál, ha látom, hogy télleg rendesen csinálja, akkor pozitívat gondolok, ha nem, akkor meg minek van itt. Egyébként ugyanez van pasiknál is, szóval nem biztos, hogy keményebben edzenek.
7/12 anonim válasza:
Igyekszem nem mind a 7 milliárd emberhez gondolatokat fűzni akik potenciálisan szembejöhetnének velem valahol az utcán, vagy teremben stb. mert nagyon ellenkezne a felfogásommal.
Nem kell mindenhez értelmetlen gondolatokat (és érzelmeket) fűzni. Amíg csak egy konditeremben látnék egy túlysúlyos embert akivel nem is edzem együtt igazán, addig nem gondolkodnék rajta. (mert lehetőleg a saját edzésemre figyelnék, ha már ott vagyok)
Aczél.
8/12 anonim válasza:
40 kg felett szerinted valaki túlsúlyos? Érdekes meglátás, egyébként ha olyat látok aki az én szememben túlsúlyos, első gondolatom az, hogy milyen bátor.
9/12 anonim válasza:
De gáz, félreértettem a kerdest! Utolsó vok, de a válaszom ugyanaz
10/12 anonim válasza:
Ha nem tetszik az arca: nincs semmilyen gondolatom
Ha csinos arca van: "de megdugnám!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!