Holnap kezdem az első 4.4kg-s jubot! Azt szeretnem megtudni hogy napi hányszor kell inni, mert sokan azt mondják hogy csak edzés után, de van aki szerint ketté kell szedni a napi adagot és az eggyiket reggel a másikat pedig edzés után kell inni?
Figyelt kérdés
Meg azt hogy nekem hány adagolókanállal kell inom naponta?70kg vagyok nehezen hízó!!2013. nov. 27. 22:55
1/5 anonim válasza:
A felét reggel éh gyomorra, a másik felét edzés után közvetlen. Én már sokat szedtem.
2/5 A kérdező kommentje:
És mennyi adagolòkanállal? 70 kg vagyok?
2013. nov. 27. 23:00
3/5 anonim válasza:
kéne előbb egy tömegnövelő étrend, annak függvénye, de edzés után mehet annyi amennyiben 0,5*testsúly gramm fehérje van, tehát nálad 35 g
4/5 anonim válasza:
Csak edzés után érdemes iszogatni. Máskor nem szabadna cukros tömegnövelővel basz tatni az inzulinrendszert.
Annyit igyál belőle edzés után, hogy meglegyen benne a 0,5g x testtömegkg fehérje. Azaz pl egy 70 kilós embernek kell azonnal edzés után 35g fehérje. Meg kell nézni, hogy ez mennyi tömegnövelőben van meg.
5/5 tap bela válasza:
Sokan meg fognak kövezni.....
....de van élet a scitecen túl is....
40g fehérje
kb. 100g szénhidrát
15-20g l-leucin
mondjuk..... ezt felosztást ebben a jumboban nem igazán látom ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!