Tudom hogy a jumbo napi adag 220 gramm és a kérdésem az hogy lehet e úgy hogy reggel 110grammot és edzés után (19:00 körül) 110 grammot, vagy egyszerre kell meginni a 220grammot?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 20:13
1/6 anonim válasza:
Az csak ajánlott napi adag, de én csak edzés után innám és akkora adagot, hogy a fehérjetartalom testtömeg x 0,5g legyen. Tehát ha vagy 70 kg, akkor 35g fehérje legyen.
Nem tanácsos edzés utáni időponton kívül cukros tömegnövelőt inni. És máskor normális tömegnövelőt vegyél. Ha már jumbo, akkor a professional kellene.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor egybe igyam meg a 220 grammot edzés előtt? A zöld jumbo val mi a baj szerinted? Köszi a választ! :D
2013. nov. 26. 07:57
3/6 A kérdező kommentje:
Vagyis edzé után :-D
2013. nov. 26. 08:07
4/6 anonim válasza:
Egyben, de ha csak 60-70 kiló közt vagy akkor elég 150g is, tehát kb 3 adagolókanál.
5/6 A kérdező kommentje:
Kereken 70 kg vagyok
2013. nov. 26. 08:41
6/6 szopcsecs válasza:
azzal nem kell foglalkozni,h mennyit írnak a dobozra.. 220 gramm az sok,azt magadnak kell kiszámolni,h mennyi fehérje kell a szervezetednek. függ attól is,h milyen kemény edzéseket nyomatsz. 70 kilosan elég a fele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!