Hétfőn voltam konditeremben és lehet túl terheltetem magam. Vagy mi ez? Csak sima izom láz? Ami abból adódik hogy most csináltam ilyet először és túl sok lett a mennyiség meg a súly?
Haverom elhívott konditerembe mondtam jól van menjünk. Most voltam életemben először. Megmutatott pár dolgot hogy mit hogy kell. A végére jól elfáradtam de ha kellett volna még bírtam volna folytatni. Haza indultunk minden tök jó volt még frissebbnek is éreztem magam a megszokottnál aztán másnap mikor felkeltem hogy induljak suliba borzasztó fájdalom volt a karomban. Nem is bírtam kinyújtani még a ruháimat is segíteni kellett rámadni. Mikor haza értem utána néztem pár dolognak de igazából semmi értelmeset nem találtam csak magukat a fájó izmokat sikerült meglelni.
[link] itt a teres minor és teres major fáj de csak úgy mintha normális izomláz lenne
[link] ezen viszont a sárga rész annyira fáj ha megpróbálom kinyújtani a kezem nem is bírom (ha kinyújtom a jobb karom akkor a belső rész kőkemény lesz ha a balt akkor meg az egész) (jobb kezes vagyok)
Haha :D :D Nekem ugyanez volt az elsőnél!
Edzővel voltam 1 órát, pár gépet megmutatott, csináltam is rendesen, nem éreztem semmit akkor még. Hazamentem és kifestettem az előszobát (én hülye), kutya bajom sem volt. Lementem boltba, friss voltam, jöttem-mentem aznap.
Aztán éjjel arra ébredtem, hogy nem tudok megfordulni annyira fáj minden izmom :D Rendesen matekozni kellett az ágyban, hogyan kéne a hátamról oldalra fordulni. Reggel úgy tudtam felállni, hogy fogtam a szekrényt és próbáltam kinyújtani a lábaimat és lépkedni.... És ez 2 napig így ment. Azt hittem beszrok... De ez csak az elsőnél ilyen durva, utána már alig érzed!
36N
Hallod én elsőre úgy szétnyírtam a vádlim, hogy 2 napig bicegtem :D:D:D
Elmúlik!
Ezt hívják DOMS-nak.
Ezt most pár napra beszívtad.
Épp most jártam ugyanígy a megszokottnál hosszabb kihagyás után, csak velem egy átlagosnak tűnő lábedzés tette ugyanezt. Emellett iszonyatosan fáradtnak, leterheltnek éreztem magam néhány napig, gondolom az idenrendszerem is kifáradt mint a szar :D
Legközelebb kicsit csökkentsd a terhelést, bármennyire is úgy tűnik, hogy bírod, de aztán szépen hozzá fogsz szokni, ha folytatod az edzéseket, majd elmaradnak (vagy lecsökkennek) a nagyon durva izomlázak.
Teljesen természetes. Nem volt hozzászokva az izmod az ilyen terheléssel.
Magas víz, férjére és sok pihenés kell mint úgy álltalban.
könyöködnél az ínszalagod gyulladt be az izommal együtt
nyugi ez csak sima izomláz, ha lábazol először ugyan ez lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!