Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az erősítő gyakorlatokat a...

Az erősítő gyakorlatokat a kardió után kell csinálni vagy előtte?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy egy két óra futás vagy lépcsőzés vagy biciklizést végzek de elkezdtem fogyózni is és nem akarom hogy elsatnyuljanak az izmaim ezért erősíteni is akarok és nem tudom számít e melyikkel kezdem mindkettő legalább egy egy óra

2018. febr. 6. 00:23
 1/3 anonim válasza:

Én egy nap csak az egyiket csinálom. Kardióból nagyon sok 2 óra. 40-50 perc bőven elég.

De egyébként úgy tudom, hogy kardió után mehet az erősítés, fordítva nem előnyös.

2018. febr. 6. 06:28
 2/3 anonim válasza:

Nálam ez a folyamatábra:

Bemelegítés->20 perc közepes intenzitású kardió ->Súlyzós Edzés->40-60 perc intenzív kardió.

2018. febr. 6. 09:39
 3/3 A kérdező kommentje:
amúgy a kardiót meg az erősítést is csináltam már jól bevált mindkettő csak nem egy azon időben csináltam ezért kérdeztem hogy előtte vagy utànna kell csinálni
2018. febr. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!