Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is be kellene...

Szerintetek is be kellene tiltani a vadászatot?

Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 17:40
 81/94 A kérdező kommentje:
Akkor ismételten megválaszolva a drága kérdéseidet 1. Az emberek túl értelmezik azt hogy "uralkodjunk az állatok felett" mint mondottam a vadászok túl ugymond azt érzik nekik a dolguk megölni egy adott vadat s azt hiszik ha kilőnek egy kóbor kutyát attól nem állatkínzók és mellesleg azzal kérkednek hogy ki ejtett el több vadat és aki szerint ez normális az mentálisan agyhalott. Jó éjt
2018. jan. 2. 22:38
 82/94 A kérdező kommentje:
Agyhalottakkal semmi kedvem veszedkedni.
2018. jan. 2. 22:39
 83/94 anonim ***** válasza:
49%

Köszönjük Emese.

Megint csak fröcsögtél és semmi de semmi értelmeset nem írtál.

Még mindig azt látni hogy az értelmi szinted egy kislányé.

De akkor vigyük a gondolat meneted a kedvenc horgászai akkor mi jogon horgásznak miért hiszik azt hogy a dolguk kifogni a halat. Miért kérkednek vele ki mekkora halat fogott ki. Leírtam mit csinálnak szegény halakkal de az szerinted nem számít állatkínzásnak.

Kérdező ne légy képmutató agyhalott kislány.

2018. jan. 3. 07:08
 84/94 A kérdező kommentje:
Bocsi de ha agyi halott vagy arrol te tehtsz senki mas leccci ne fertozz meg ezzel masr koszi. Nem ecsetelek semmit annak akinek felfogasa 0
2018. jan. 3. 18:38
 85/94 anonim ***** válasza:
50%

LOL nagy szádhoz nulla tudás párosult.

De tudod mit még mindig nem láttam értelmes választ tőled csak fröcsögést kislány.

És hogy a kedvedre járjak 3 kóbor kutya tetemet adtam ma le az állatorvosnak mind a három TBC-s volt.

2018. jan. 3. 18:44
 86/94 A kérdező kommentje:
Huuu basszus oda ne rohanjak de nagy teljesitmeny de mimt momdtam arról hogy a felfogó és értelmezőképességed 0 szóval lécci ezért ne rajtam verjed le a port számos indokot momdtam arról nem tehetek hogy az Agxadig nem jutott el. ismet jo ejt :D
2018. jan. 4. 22:06
 87/94 anonim válasza:
100%
Nem olvastam végig a sok választ lehet valaki már leírta ha betiltanák a vadászatot felborulna a tápláléklánc elszaporodna a vaddisznó meg a többi vad is ez a mezőgazdaságra nagyon nagy csapással lenne az erdőgazdálkodásban is óriási problémákat okozna aki azt mondja hogy be kellene tiltani az rendkívül ostoba korlátolt szűk látású ember ha sajnálja az állatokat akkor kampányoljon az ellen hogy a vágóhidakon humánus módszerrel öljék meg az állatokat. Az igazi vadász mindent meg tesz azért, hogy úgy ejtse el a vadat, hogy az ne szenvedjen. Ha valaki szeretne vitatkozni írjon rám garantálom, hogy jobb érveim vannak a témával kapcsolatban.
2018. jan. 25. 23:47
 88/94 anonim válasza:
100%
Az aki olyanokat kérdez, hogy a rókát miért kell bántani annak leírom. Azért , mert felszedi a tojásokat megfogja a nyulat és a fácánt mivel a rókát más állat nem pusztítja el ha a vadászok sem vadásznának rá akkor egy idő után úgy elszaporodna, hogy elpusztítaná az összes apróvadat így is el van szaporodva, bemegy a faluba megfogja a háziállatokat is. Mielőtt ilyen kérdéseket tesztek fel olvassatok bele egy 5.es környezet könyvbe szerintem már ott is tanítják ezeket a dolgokat nem is kell hozzá vadásznak lenni, hogy tudd.
2018. jan. 25. 23:51
 89/94 anonim válasza:
52%

Hát én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani a dologról. Több vadászt is ismertem és mind szadista részeges barom volt akiket elnyomtak kiskorukba akik már kicsiként is az állatokat kínozta.

Soha nem felejtem el, egyszer még kicsi voltam és láttam, hogy a vadászok ittak a szomszéd faluban. Még éppen mondtam édesanyámnak, hogy ez normális dolog-e? (kb12 évsen) Este hallom a hírekbe, hogy lelőtték az egyiket. Ez biztos jó dolog, hogy ilyen emberek kezében van a fegyver?

Persze tudom előítéletes vagyok, de én ezt tapasztaltam. Egyik ismerősöm kutyáját nem rég lőtték agyon városon belül (ennyit a chipről). Persze nem azt mondom, hogy a gazdi se hibás, mert elszökött a kutyus, de most őszintén tegyétek a szívetekre a kezeteket és és mondjátok (akinek van/volt kutyája) hogy soha nem szökött el egyszer sem. Hozzáteszem ez volt az első szökése alig volt több félévesnél. Amellett gondolom csak van erre valami protokoll. Egyik vadász osztálytársam pedig unalmába macskákra lövöldözött és mutogatta telefonon. Igen, értem, hogy kell vadászat, ha túl nagy a vadállomány és már káros, csak az a gond, hogy rengeteg idióta kap fegyvert. És sokaknak viszket az úja az elsütőbillentyűn. Én a hobbi célú vadászatot tiltanám. Rengeteg védett állatot lőnek le szándékosan.

A hivatásosat engedném, de nagyon szigorú ellenőrzések mellett. El kéne számolni minden lőszerrel, folytonos szondáztatás, mentális tesztek....

Sokan hoztátok érvnek, azt hogy ősi meló... Hát akkor ennyi erővel hozzuk vissza a boszorkányégetést és üldözzük a tudomány képviselőit, vagy legyen legális a rabszolga tartás hiszen régen szabadott.

Soha nem értettem miért jó egy életet kioltani azért, hogy a falon legyen kitömve díszként. Számomra többet jelent egy élet. Aki meg lövöldözni akar nyugodtan paintballozzon vagy airsoftozzon. Ott legalább vissza is lőnek. De hobbiból ölni szerintem nem jó dolog.

"The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated."

/Mahatma Gandhi/

2018. febr. 20. 01:41
 90/94 anonim ***** válasza:
38%
LOL utolsó ne trollkodj, mert ha komolyan gondoltad amit írtál akkor a negró világít a szádban oly sötétség van a fejedben.
2018. febr. 20. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!