Szerintetek is be kellene tiltani a vadászatot?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 17:40
41/94 A kérdező kommentje:
37 es te sem voltál ott az agyadért mikor az észt osztották :-D akkor elfogasztod a saját kutyádat is mert az is állat :-D de ha itt tartunk a horgászatban nincs semmi az teljesen korrekt de a vadászat az háát.. bárki bármit mondhat pl a Rókát is csak azért lövik ki hogy diecsekedjenek vele mert külömben felszines észérvet tudnak mondani de az csak a felszín közben meg egy utolsó... Az a baj túl jól ismerem ezeket a hazug mocskokat akik mindent megtudnak magyarázni :-D de mint mondottam is lesz végítélet napja és nem kell majd csodálkozni. és Boldog Karácsonyt :-D és nekem jöhhettek bármivel úgy is tudom megmagyarázás de az csak a felszín én átlátok ezeken a ...okon és utálom AZ ÖSSZES VADÁSZ EGYTŐL EGYIG!!!!!!
2017. dec. 24. 16:25
42/94 anonim 

válasza:

Ok, kérdező, és te mivel magyarázod a tejivást?
43/94 anonim 

válasza:

Kérdező te egy gyökér vagy.
Még nem láttál horgászt amikor teljes erővel kitépi a halból a horgot úgy, hogy a fél belseje jön a horoggal, vagy amikor kifogják a halat és kidobják a partra ahol szép lassan megfullad, vagy amikor kifogják a kishalat fogják kettévágják és mehet vissza csalinak.
De igazad van a horgászat az oké.
Rókát minek lövik a szőrméért meg az állatorvosnak.
44/94 A kérdező kommentje:
Gyökér a fejetek én meg mondtam már leszoktam a tejivásról ha figyeltél volna másrészt meg azt nem mondtam hogy a horgászok között nincs olyan de értve a normális horgászokra az korrekt de a vadászatot továbbra is elítélem és. és még egyszer LESZOKTAM A TEJIVÁSRÓL :-D
2017. dec. 24. 22:33
45/94 anonim 

válasza:

Nemcsak gyökér vagy hanem fogyatékos és képmutató is.
Kiállítottad a szegénységi bizonyítványod.
46/94 anonim 

válasza:

Az lehet, hogy te meghoztad a döntést, de nem írtad, úgyhogy nem tudom, honnét kéne, hogy tudjam.
47/94 A kérdező kommentje:
:-D kész vicc ami itt meg komolyan :-D fogyatékos az aki írni sem tud és így mondja a másikra :-D szóval ?
2017. dec. 25. 13:24
48/94 A kérdező kommentje:
Foggy neked igazat adok, :-) de attól továbbra is elítélem a vadászokat. :-)
2017. dec. 25. 13:26
49/94 A kérdező kommentje:
És a vadászok azok akik képmutatók nekem ne gyere a hülyeségeiddel én tudom milyenek láttam belőlük eleget!!!! azt élvezik hogy ölnek és a kóbor kutyás példa is jól mutatja ugyan miért nem állatkínzó attól ? Most menjünk le 5 éves szintre ? Kisfiacskám, nem tudod hogy ha te lőtted le azt a kutyát te oltottad ki az életét ergo gyilkos vagy. NEM HISZEM EL MIT NEM LEHET ÉRTENI EZEN ? Csak mert hajta a vadakat ? ha a gyereked lenne őt is lelőnéd ??? MI ?????? ez nem ok rá csak kimagyarázá :-D és semmilyen indok nem lehet kivéve akkor ha már csak szenved és kegyelemből mikor már tényleg megváltás neki de akkor is csak ALTATÁS!!!! nem agyonlőjük a fenébe csak mert nem tudunk vadakat lepuffantani!!!!! remélem mosst már érthető voltam.
2017. dec. 25. 13:31
50/94 A kérdező kommentje:
ÉS ez volt a tényleges utolsó mondatom ugyanis elmebetegekre nincs időm tisztelet a kivételnek mert elismerem van a válszolók között aki nem az. ÉS ha még ennyiből sem tudja valaki felfogni sajnálom. A szavam továbbra sem változik eljön a végítélet napja majd akkor legyenek nagy legények! Van jobb dolgom is mint olyannak magyarázni aki értelmi képességeihez mérve soha nem fogja fel mit akar neki mondani a másik.
2017. dec. 25. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!