Van értelme napi 2x edzeni? (1 súlyzózás,1 kardio)
Átmenetileg munka nélkül maradtam, úgyhogy eléggé ráérek hirtelen (tudom, hogy ciki, járok interviewkra is, de most nem ez a téma).. Mindenesetre az átmeneti időszakban arra gondoltam kihasználom, hogy ilyen sok időm lett. Arra gondoltam lemennék minden nap 2x konditerembe, 1 súlyzózásra + 1 aerob dolgot csinálni (futás, elliptikus, bicikli, akármi), hogy jobban fejlődjek.. Kellene még izomtömeget is növelnem (úgy 5 kilót) + egy picit csökkenteni a testzsir indexem (most 13%), hogy elérjem a célom.
A kettő nem üti egymást nagyon? Nincsenek komoly céljaim a futással, úgyhogy nem zavarna, ha a megnövekedett izom miatt nem menne olyan jól.. De birja a szervezet? Tényleg erősödnék-szálkásodnék, vagy kioltja egymást inkább a kettő?
nem üti egymást,ha a két edzés távol van,na most egyszerre izmot növelni,és testzsírt csökkenteni nem fgsz.
én is diétakor 2x edzek,de megvan a kellő fehérjém,így megtehetem izombomlás nélkül,neked megvan e?
illetve legyen távol a 2 edzés egymástól
szálkásodásra kíváló ez a kombináció,ha az étrended okésan van,mert diétás étrend nélkül ,nincs szálkásodás
google body builder alapismeretek
Nem jó. Jobb ha a súlyzós edzés után rögtön megy az aerob, mert akkor a glikogén raktárak már kiürültek, és a szervezeted zsírt fog felhasználni.
Viszont ha tömeget akarsz növelni, akkor baromira nem kéne semmilyen aerobot nyomni... és kéne kajálni rendesen, mert ugye a tömeg nem a levegőből jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!