Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 100 fekvő,100 felülés,100...

100 fekvő,100 felülés,100 guggolás,10km futás / nap valakinek hozott szembetűnő eredményt?

Figyelt kérdés

Youtube-on láttam videókat ezzel kapcsolatban és megdöbbentő változásokon mentek keresztül emberek 30 nap alatt. Tudom, hogy akár lehet mind kamu amit néztem de kíváncsi vagyok, hogy működött-e ez valakinek? Most vettem rá magam, hogy elkezdjem csupán kíváncsiságból, pedig nem nézek ki rosszul meg nem vagyok dagad vagy ilyesmi.

Előre is köszönöm a válaszokat!

20F

2017. jan. 6. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. meglehet csinálni még 30 évesen is, csak kitartás kérdése, egyesek megizzadnak és már elkezdenek haldokolni xd
2017. jan. 6. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze,50 évesen is meg lehet,de az akarat az édeskevés ebben a helyzetben.
2017. jan. 6. 19:43
 13/14 anonim válasza:
100%
Nézel animét? Csak mert ez a One Punch Man című animében a főhősnek bevállt! (nem kell komolyan venni a választ, de ezt, animésként nem hagyhattam ki)
2017. ápr. 3. 20:09
 14/14 anonim válasza:
Saitama, te vagy az??
2018. júl. 23. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!