Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Elkezdtem naponta csinálni felüléseket és guggolásokat, viszont mindkettőt csak a combomon érzem, se a popsimon, se a hasamon nem érzem a terhelést. Főlleg a felülésnél mit csinálok rosszul?2015. okt. 12. 14:56
1/3 anonim válasza:
Has izomra. Hanyatt fekszel, beakasztod a lábad valahová, például egy szekrény alá és felülést csinálsz. De előtte behúzod a hasad nagyon. A kezed a tarkódra, esetleg ha nagyon könnyen megy akkor fogj a kezedbe valami súlyt. Kinyújthatod a kezed a fejed fölé és úgy nyomod a felülés sorozatot.
2/3 anonim válasza:
Segre amugyse hat a felülés pedig a combra is hat az egy szar gyakorlat hasprést javaslom probáld ki csinálsz 2x30 beszarsz
A felülést egy 10 es tárcsával csináltam de nem éreztem semmit aztán jött a hasprés egyik legjobb hasgyakorlat
3/3 Musclemore válasza:
1# könyörgöm ne adj tanácsot olyannal kapcsolatban amihez fogalmad nincs, mert nagyon sokat árthatsz másoknak.
Felülést nagyongyorsan felejtsd el, csak hasprés és lábemelés.
Guggolás nagyon nehéz gyakorlat, nézz utána biztosan jól csinálod-e.Ha szélesebben állsz és lábfejed jobban kifordul akkor jobban tudsz fenékből dolgozni.
Valamint kitörés, nézz utána, hasznos gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!