Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nem járok edzőterembe és...

Ha nem járok edzőterembe és sima gyakorlatokat csinálok (felülés, guggolás, fekvőtámasz) akkor is lehetséges a fogyás?

Figyelt kérdés
Nem akarok edzőteremre költeni, és ezeket egyszerűbb otthon csinálni, de szeretnék fogyni a nyár folyamán. Ez elég? Vagy esetleg milyen más gyakorlatot lehetne csinálnom?
2015. máj. 29. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezektől nem fogsz fogyni. Esetleg minimálisan izmosodsz. Étrend + aerob edzés kell neked.
2015. máj. 29. 22:19
 2/4 anonim válasza:
De szerintem fogyhatsz,vagy nem tudom,nekem sikerult edzoterem nelkul:) a kovetkezot tettem: kerestem egy edzestervet (nekem labra+hasra volt,de nem tudom neked mi kellene) es az edzes mellett elmentem futni amikor volt idom.Igy fogytam 8 kg-ot.Es igencsak vekony lettem(elotte sem voltam dagi),na meg egeszseges taplalkozast ne feledd:)
2015. máj. 29. 22:24
 3/4 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél, nem felülnöd, guggolnod és fekvőznöd kell. Első, és legfontosabb teendőd az az, hogy beállítod az étrendedet. Tehát több kalóriát kell elégetned, mint amennyit bevittél. Kevés szénhidrát, kevés zsír, sok fehérje, hogy a lehető legkevesebb izmot veszítsd el fogyás alatt (mivel az is menni fog le). Magyarán egyél zöldségeket, csirkemellel, pulykamellel. Egyél halat, este pedig egyél sovány túrót. Ebben lassú felszívódású fehérje van, tehát valamennyire még az éjszakád is be van biztosítva. Ez mellé pedig mozgásnak futás, vagy biciklizés. Sokan esküsznek arra, hogy éhgyomorra végeznek kardio/aerob munkát. Ez már a te döntésed, a lényeg, hogy mozogj. Olvasgass erről sokat. Ajánlom neked a Sárga kapszula leírást. Le tudod tölteni pdf-ben, ott leírnak mindent. Remélem tudtam segíteni.
2015. máj. 30. 11:05
 4/4 anonim válasza:
A saját testsúlyedzés nagyon jó, ha nincs lehetőséged terembe járni. Lényeg, hogy kellőképpen fáradj el. Otthon is tudsz súlyokkal edzeni, nem kell nagy dologra gondolni. Egy üvegbe homok, vagy víz, és már is van súlyod. Fogyni biztosan fogsz, ha mellette az étkezésedre is odafigyelsz. Én úgy szoktam edzeni, hogy mikor már azt érzem, hogy mikor már azt érzem, hogy nem bírom, mikor abba hagynád, csinálj még meg 10-et. Hidd el hatásos lesz, a sporthoz csak Te kellesz és a kitartásod. Sok sikert! :)
2015. jún. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!