100 fekvő,100 felülés,100 guggolás,10km futás / nap valakinek hozott szembetűnő eredményt?
Youtube-on láttam videókat ezzel kapcsolatban és megdöbbentő változásokon mentek keresztül emberek 30 nap alatt. Tudom, hogy akár lehet mind kamu amit néztem de kíváncsi vagyok, hogy működött-e ez valakinek? Most vettem rá magam, hogy elkezdjem csupán kíváncsiságból, pedig nem nézek ki rosszul meg nem vagyok dagad vagy ilyesmi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
20F
Ránézésre hülyeség. Ha tudnál kicsit logikusan gondolkozni, rájönnél, hogy ez nem növekvő terhelés. Márpedig csak növekvő terheléssel lehet fejlődni. Ezek a gyakorlatok amúgy sem jók se izomépítésre, se erősödésre, a felülés meg még káros is.
Fekvő helyett fekvenyomás, guggolást pedig nagy súllyal kell csinálni.
Remélem kicsit helyretettem a dolgot :)
#4-es válaszoló
És neked hozott változást is? Mármint izmosodtál tőle?
Az a baj,hogy már a 100 fekvőnél bukik a dolog,mert aki nem edzett azelőtt az nem fogja megcsinálni,a 10 km futást meg végképp nem.
Ha pedig ezt így simán lenyomod akkor meg tök felesleges.
Kevés az a réteg akiknek ez megfelelő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!