Hogy kellene rendesen edzeni? Le is szeretnék vele fogyni!
Reggel vagy este mennyek futni? Már 3 hete jó edzésben vagyok! Minden este futottam/futok! Valójában mikor lenne a legjobb a szervezetnek?
Enni azt mennyit? az biztos ha le akarok fogyni (185magas 95 kg) vagyis legalább 10 kilót minimum le kell adnom hogy normális legyen akkor reggel, délben, este kell ennem! De mennyit? Kenyeret szabad?
Hallod! Hóban én is ugy vagyok vele hogy nem létezik fáradság! :D:D Aznagyon faxa ugy futni!
Nem tudom mondtam e de leírom!
Az ember ha rajzol egy normális szemet akkor az a sajáttyára hasonlít! a Véletlenből, akár hiszed akár nem! Ebben van átvitt értelem is! Szóval az ember ha le akar fogyni akkor ugy csinálja azt ahogy saját maga gondolja mert ő érzi hogy mitől izzad, erősödik meg minden! Ezt pár napja tapasztaltam! "A szem a lélekre nyíló ablak!"
És a ledvencem: Negatív gondolat negatív cselekedeteket szül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!