Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kellene rendesen edzeni?...

Hogy kellene rendesen edzeni? Le is szeretnék vele fogyni!

Figyelt kérdés

Reggel vagy este mennyek futni? Már 3 hete jó edzésben vagyok! Minden este futottam/futok! Valójában mikor lenne a legjobb a szervezetnek?

Enni azt mennyit? az biztos ha le akarok fogyni (185magas 95 kg) vagyis legalább 10 kilót minimum le kell adnom hogy normális legyen akkor reggel, délben, este kell ennem! De mennyit? Kenyeret szabad?

2010. ápr. 12. 00:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jó neked! Én mióta komolyabban sportolok csak még több a sz_r, nagy pattanás és genny a pofámon mint volt!... Az izzadástól.
2010. ápr. 19. 14:45
 22/26 anonim válasza:
nem értelek titeket annyit birsz amennyit te szeretnél minden fejbe döl el én télen futottam 8-9 km a hóba még se volt semmi bajom
2010. ápr. 19. 15:49
 23/26 A kérdező kommentje:

Hallod! Hóban én is ugy vagyok vele hogy nem létezik fáradság! :D:D Aznagyon faxa ugy futni!

Nem tudom mondtam e de leírom!

Az ember ha rajzol egy normális szemet akkor az a sajáttyára hasonlít! a Véletlenből, akár hiszed akár nem! Ebben van átvitt értelem is! Szóval az ember ha le akar fogyni akkor ugy csinálja azt ahogy saját maga gondolja mert ő érzi hogy mitől izzad, erősödik meg minden! Ezt pár napja tapasztaltam! "A szem a lélekre nyíló ablak!"

És a ledvencem: Negatív gondolat negatív cselekedeteket szül!

2010. ápr. 19. 20:41
 24/26 anonim válasza:
te nagyon hülye vagy
2010. ápr. 24. 09:49
 25/26 A kérdező kommentje:
Na ne tagadd hogy te nem vagy az!
2010. ápr. 25. 12:09
 26/26 anonim válasza:
de te hóba sokat birsz futni amugy meg sétálni se birsz kamuzol össze vissza
2010. jún. 4. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!