Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sport lenne számomra a...

Melyik sport lenne számomra a megfelelő? Többi lent.

Figyelt kérdés
Én egy épphogy 15 éves törékeny lány vagyok, aki nagyon gyenge és ezen szeretnék változtatni. Eddig a normál sulis tesiből fel voltam mentve, mert rossz volt a térdem(bár ez inkább egy lusta indok volt) mára már nincs semmi baja a lábamnak, de még mindig nem tesizek ebben az évben. Szeretnék találni egy olyan sportot ahol csapatba játszhatok, de sajnos sokkal gyengébb vagyok mint a korombeliek mivel, hogy több éve nem mozgok annyit mint azt kellene...a víztől félek szóval azokat kilőttem, a labda érzékem elég gyatra mert nem igazán csináltam még ilyeneket, de úgy hiszem ezen tudok változtatni idővel. Direkt olyan sportot szeretnék választani ahol nem egyedül vagyok, hanem csapatban. Persze tudom nem elég az hogy csak azt az egy sportot csinálom, hiszen ahhoz én gyenge vagyok és előtte meg kell erősödnöm! Amúgy 168 cm és kb. 43 kg vagyok.

2016. máj. 29. 14:30
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben tulajdonképpen bármit elkezdhetsz ami tetszik. Ha mindenképp csapatban akarsz (pedig vannak nagyon jó harcművészeti sportok amikhez nem kell kigyúrnod magad :D) de nem akarsz durva sportot pl. rugbyt, mert írtad, hogy korosztályodhoz képest gyenge vagy akkor szerintem kosár, röpi, foci, tenisz ilyen sportokban gondolkozz. Természetesen ott a szertorna, csak azért az szetintem jó sok gyakorlás meg atlétikai sportok: futás. De simán elkezdhetsz bármit, egy kis gyakorlással bele jöhetsz bármibe. Én mondjuk a harcművészeti sportokat preferálom, mert tulajdonképpen ott is kialakul egy közösség, nagyon hasznos, nincs verseny tehát stressz sem és tényleg segít ellazulni miközben megmozgat. :D
2016. máj. 29. 17:44
 2/3 aikiboxer ***** válasza:
Keress egy paintball/airsoft csapatot és csatlakozz... Mellette meg kezdj el edzeni, erősíteni.
2016. máj. 29. 22:49
 3/3 anonim válasza:

Nem biztos, hogy fog tetszeni a válaszom, de én például táncolok (moderntánc) és imádom. Itt sincs verseny, egy csapat vagyunk és nem kell erősnek sem lenni. Remekül elvagyunk együtt a tanárt is beleértve, mint 22 jó barátnő.

15/l

2016. aug. 25. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!