Akkor most a futás fogyaszt vagy izmosit?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást írnak. Szeretnek leadni 5-6 kg-ot. Hány percet fussak es hetente hányszor? A futás jo narancsborre is?2016. máj. 8. 13:53
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat, sokat megtudtam belőlük! Mentek a zöldek :) Viszont, utolsó: az IR szénhidrát-anyagcsere zavar. Nem számolunk kalóriát, zsírt, stb., csak szénhidrátot. Változó, hogy kit mennyire állít be az orvos/dietetikus, nagyjából 120-180 g ch között mozog a napi bevitel.
2016. máj. 8. 21:24
12/15 anonim válasza:
Ez rendben van,csak akkor ne csodálkozz,ha ez az egészségügyi állapot tartós marad,főleg akkor ha ilyen probléma mellett napi 180g körüli ch megy.
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem 150 g/nap. Akinek nem kell fogynia, annak ajánlják a 180- at, mert attól, hogy súlyt tart még kell az IR "diéta". Az IR nem gyógyítható, így ez az állapot, ha valaki belekerül elkíséri az életben sajnos.
2016. máj. 9. 00:17
14/15 anonim válasza:
Kevered itt a dolgokat,a kialakult diabétesz a nem gyógyítható.Az IR egy kompromisszumos paleóra-kevés rizs,zab ami belefér ch-ként ha nagyon nem bírod ki nélküle-való átállással teljesen helyrehozható.
15/15 A kérdező kommentje:
Tehát így is, úgy is szabályok mellett kell élni. Ha gyógyítható lenne valahogy, az azt jelentené, hogy kezdhetem 0- ról a dolgot. Tehát: ajánlott, hogy naponta 5x egyek, egészséges kaját egyek, de amúgy azt csinálok amit akarok. Ezt jelenti a teljes gyógyulás; tudatosságot de nem szabályokat, mint az IR diéta vagy a paleo.
2016. máj. 10. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!